A streamer szerint így akart spórolni a lila óriás.

Több alkalommal foglalkoztunk már a Dr DisRespect üggyel, ugyanis egyszerűen mindenkit érdekelt, hogy mi is állhatott a kitiltás hátterében. Ennek ellenére a Twitch a mai napig nem árulta el a nagy nyilvánosság előtt, hogy pontosan miért is bannolták a doktort. Sőt állítólag még magának Dr DisRespectnek sem fejtették ki az okokat, ami miatt egy ideig peren gondolkodott a játékos.

Dr Disrespect

Azóta eltelt pár hét, sőt már a doktor sem említi streamjeiben az esetet, épp ezért nem számítottunk rá, de mégis ismét előjött a téma. A legutóbbi adásában többször is emlegette DisRespect, hogy „elhallgattatják egy eljárás miatt, amin túl kell esnie”, majd mikor kapott egy donate-et az egyik rajongójától, akit történetesen „25 éve szolgálatban lévő Master Chief”-nek neveztek, hirtelen megeredt a nyelve (2:58:55-től):

„Képzeld el, hogy a haditengerészet elmegy érted, hogy megszabaduljanak tőled. Aztán hirtelen hoznak három új kadétot és tudod, mit mondanak? ‘Ember, annak ellenére, hogy ő lesz a Master Chief, ez egy hatalmas, óriási fizetés.'”

 

Csak hogy kicsit kontextusba helyezzük a kissé zavaros történetet, Dr DisRespect bannolása után a Twitch hirtelen exkluzív szerződést kínált a Mixerről visszatérő Michael ‘shroud’ Grzesieknek és Tyler ‘Ninja’ Blevins-nek, ami alsó hangon is egy hatszámjegyű történet. Ez pedig még egy olyan nagy cégnek is megterhelő lehet anyagilag, mint a Twitch.

Nos, mindeközben pedig Dr DisRespectnek is óriási fizetést kínáltak, a doc szerint pedig egyszerűen így szabadultak meg a kiadásaiktól. A nézőket pedig shroudék úgyis vonzzák, szóval szerinte egyszerűen arról van szó, hogy így jött ki legjobban a matek.

Reméljük egyszer nyilvánosan is kitálal a Twitch, ugyanis ez a helyzet kezd egyre kellemetlenebb lenni a lila óriás szempontjából…

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×