Néhány játékos már most letöltheti a szeptember 29-én induló Modern Warfare és Warzone 6. évadának frissítését. Elindult a PS4 pre-load.

A Modern Warfare és Warzone frissítéseivel általánossá vált a probléma, hogy minden egyes update hatalmas helyet foglal el a merevlemezen. Így nyilván általános kérdés a 6. évad kapcsán is, hogy mekkora méretű frissítésre lehet számítani holnap?

Mivel PS4-en elindult tegnap a pre-load, így ez alapján sejthetjük, hogy mekkora lesz a frissítés.

Mivel a frissítés hivatalosan szeptember 29-én érkezik, sok felhasználó arról számolt be, hogy a letöltés elérhető PS4-en. Egyelőre nem lehet tudni, hogy a lehetőség elérhető lesz-e a többi platformon, hiszen általában a pre-load csak a PS4 játékosok számára jellemző, a Sony és Az Activision megállapodásának köszönhetően.

Kép: Activision

Így töltsd le előre a Modern Warfare 6. évadát PS4-en

  • Kapcsold be a PS4-et
  • Menj a Modern Warfare / Warzone játékhoz
  • Kattintson az Opciók> Frissítés keresése elemre
  • Időzónától és régiótól függően a játék megkezdi a letöltést. (Nálunk működött, de természetesen még nem települ. „Telepítésre kész”)

Nos, ez alapján a Season 6 frissítése 20 gigabájt körül van, legalábbis ekkora fájlt töltött le a PS4 nálunk. Természetesen előfordulhat, hogy a PC és az Xbox frissítés mérete kissé más lehet. Ennek fényében viszont nem kell ismét brutális fájlméret-növekedésre számítani.

A Call of Duty: Modern Warfare és Warzone legnagyobb frissítése a metróvonal bevezetése, melyhez az Activision nemrég tippeket is adott.

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×