A Resident Evil alapján készülő élőszereplős sorozat mellett, egy különleges animációs sorozatot is kapunk, a játékok legismertebb főszereplőivel.

Nemrég megerősítést nyert, hogy egy újabb Resident Evil sorozat érkezik a Netflix-re. A hírt a Capcom az idei Tokyo Game Show-n jelentette be, Resident Evil: Infinite Darkness címen.

A sorozat előzetese bemutatja a S.T.A.R.S ismert hőseit: Leon S. Kennedy és Claire Redfield lesznek a főszereplők.

 

Az Infinite Darkness világa nem lesz ismeretlen azoknak, akik láttak már bármilyen korábbi CGI animációs Resident Evil filmet, melyekben sokszor Leon és Claire kapta a főszerepet. Miután több ilyen film jelent már meg, talán nem is annyira meglepő, hogy végül animációs sorozat készül. Az előzetes sokat nem árul a történetről, bár úgy tűnik, hogy valamilyen sci-fi vonal dominál majd.

„A Capcom videojáték-franchise alapján a Resident Evil: Infinite Darkness egy sci-fi csavarral rendelkező horrorsorozat. 2021-ben érkezik a Netflix-re”- áll a videó leírásában.

Ez a második Resident Evil sorozat, melyet a Netflix bejelentett. Az élőszerelős sorozatra még az év elején derült fény, ami 8 epizódból áll majd, és leginkább a Wesker gyerekekre épül.

 „Amikor a Wesker gyerekek New Raccoon Citybe költöznek, az általuk feltárt titkok mindennek a végét jelenthetik” – írta a Netflix.

Kíváncsian várjuk mind a két sorozatot. Akik rajongói a franchise-nak, biztosan nem fognak csalódni. Legalábbis Leon és Claire párosában biztosan nem.

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×