Hétfőig bárki számára ingyen bezsebelhetőek a The Last Of US PSN témák és avatárok. Gyorsan adjátok hozzá a felhasználótokhoz, meddig ki nem fut az akció.

A Nemzetközi The Last Of Us Day alkalmából a Naughty Dog ingyen PSN témákat és avatárokat oszt a rajongók részére. Az eddig Outbreak Day néven ismert „ünnepnapot” a COVID járvány miatt nevezték át, és ezentúl TLOU Day néven marad meg a köztudatban.

Ezen a napon a kiadó, mindig valami újdonsággal lepi meg a rajongókat. Hosszú várakozás után megjelent a széria második része is, így most már nem csak az első, hanem a második játékból is hoznak számunkra érdekes termékeket. A Naughty Dog boltja megtelt különböző típusú limitált szobrokkal, ruházattal és egyéb rajongói termékekkel.

Ezenfelül pedig minden TLOU Témát és avatárt ingyenessé varázsolt a Naughty Dog a Playstation Networkön keresztül.

A csónakos Abby témát a fenti linken keresztül szerezhetitek meg, míg az avatarokat erre a linkre kattintva adhatjátok hozzá a PSN fiókjaitokhoz. Az akció hétfőig tart, szóval érdemes minél hamarabb beszerezni. Amúgy nekem nagyon bejön, szóval egy ideig biztos ezt használom.

Ti vásároltatok valamit a speciális nap alkalmából?

×