A hírek szerint fejlesztés alatt áll a hivatalos The Last of Us társasjáték, mely csak egy a The Last of Us Day ünnepi bejelentései közül.

A Naughty Dog ma, szeptember 26-án ünnepli az úgynevezett The Last of Us napot, melynek keretében több újdonságot is bejelentettek. Többek között némi frissítést kapott a The Last of Us 2, valamint bejelentették a játék alapján készülő társasjátékot.

A Naughty Dog örömmel jelenti be a The Last of Us társasjátékot.

Kép: Sony

A játékot nem más, mint a CMON készíti, amit ismerhetünk már olyan társasok miatt, mint a Bloodborne: The Board Game és God of War: The Card Game.

„Emlékezve arra, hogy a Last of Us milyen hatással volt rám, amikor évekkel ezelőtt először játszottam, és hogy teljesen megdöbbentett a The Last of Us 2. része, tudtam, hogy ez egy olyan történet és élmény, amiből társasjátékot szeretnénk készíteni” – mondta Geoff Skinner, a CMON alelnöke.

A fejlesztés már folyamatban van, de további információt azon túl, hogy egy egyedülálló és különleges élményt kapunk a Last of Us alapján, nem tudunk.

The Last of Us Day

A különleges ünnepi alkalomból egyébként a Naughty Dog egy rakás újdonságot mutatott be. Ilyen többek között pár szobor, illetve egy különleges PS4 téma, illetve a fotópályázat.

The Last of Us Part II Abby Cosplay Guide

New The Last of Us és The Last of Us Part II Premium szobrok

Új ingyenes The Last of Us Part II PS4 téma

The Last of Us Part II Photo Mode Contest

Az ünnepi különlegességek részleteit a PlayStation Blog oldalán találjátok.

Te kipróbálod majd a The Last of Us társast?

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×