Miután az első sikertelen teszt után kivették, most folytatódik a PUBG Aréna módjának tesztelése. Vajon most jól sül el?

A PUBG Corp. nemrég bejelentette, hogy elindítja a játék legújabb módjának tesztelését a PUBG Labs menüpont alatt. Az Aréna játékmód során 64 ember küzd egymással csapatokban, egyfajta aréna shooterré változtatva a battle royale játékot. A tesztelés több időszakban zajlik PC-n és konzolon is, ám az első teszt stabilitási problémák miatt kudarcba fulladt, le is lőtték egy nap után.

A PUBG Aréna mód következő tesztidőszaka viszont elkezdődött.

Az Aréna módban Erangel, Miramar vagy Sanhok egy-egy kiválasztott területén belül mérkőzhetnek meg a csapatok. Van néhány kulcsfontosságú különbség a normál meccsekhez képest. Elsősorban az, hogy a PUBG fegyverei nem spawnolnak a földön. Ehelyett abból a pénzből kell fegyvert venni a Loadout menüben, amit más játékosok kivégzésével nyerünk. Valódi aréna shooter funkciók. Ami fontos változás még, hogy a downed csapattársak 5 másodperc alatt felhúzhatók.

Annak ellenére, hogy legutóbb nem sült el jól a játékmód tesztje, a PUBG Corp. most újra megpróbálja. A PUBG Labs menüpontban szeptember 23 óta ismét elérhető a játékmód PC-n, konzolon pedig ma délutántól (szeptember 24) lehet csatlakozni.

Mivel ez egy teszt, így nincs garancia arra, hogy a játékmód végül végleg bekerül a játékba, szóval érdemes legalább egyszer kipróbálni. A játékmód 4 napig próbálható ki.

  • PC: Szeptember 23-tól 28-ig
  • Konzol: Szeptember 24-től 28-ig (elvileg magyar idő szerint 13 órától)

Aztán később októberben újabb tesztidőszak indul:

  • PC – Október 1-5
  • Konzol – Október 1-5

Te kipróbálod az Aréna módot?

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×