Egy Twitch streamer szándékosan fedte fel, hogy csal a Call of Duty: Warzone meccsei során. Ritkán látjuk így a játékot.

Aki nem szokott csalni a Call of Duty: Warzone során, talán nem is tudja, hogy mit lát egy csaló, és hogyan tudja, hogy pontosan hol helyezkedünk el. Az viszont biztos, hogy a csalók jelenléte jelenleg az egyik legfontosabb probléma a Warzone-ban, a játékosok igen gyakran veszítenek meccset emiatt. Voltak már persze olyanok, akik ostoba módon buktak le csalással, amikor véletlenül felbukkant a harmadik féltől származó szoftver stream közben.

Most egy játékos élő adásában szándékosan mutatta meg, hogy csal.

Miért?!

A Twitchen truegatter csatornája jelenleg is aktív, az elmúlt napokban pedig olyan streamet tartott, ahol szándékosan kapcsolt be csalásokat. Ez már abból is egyértelmű volt, hogy a meccs alatt minden játékos neve látható lett a képernyőn. Aztán mikor már mindenki jól látszódott, még a csalóprogramot is bemutatta, kipróbálva annak minden funkcióját. Ezzel próbálta szórakoztatni a nézőket és csapattársait.

„Ma szereztem és meg akartam nézni, hogy milyen” – mondta a fiatal streamer.

Természetesen nem ő az egyetlen olyan streamer, aki élő adásban csalt. Korábban Jamain-Matton Youtube csatornája 4 hónapon keresztül működött és egyértelműen csalt a streamjeiben. A végén már kigúnyolja a játékosközösséget és a fejlesztőket is. Mára az Activision megszüntette a csatornáját.

Valószínűleg a fent említett streamer büntetése sem marad el, ám a csatorna még jelenleg is aktív. A kérdés az, hogy amikor ilyen egyértelmű csalások történnek, és még a híroldalak is beszámolnak róla, miért késik az Activision a tiltásokkal? Mi lehetne egyértelműbb ennél?

Kíváncsiak vagyunk arra, hogy meddig hagynak csalni olyanok, akik élőben „csak kipróbálják” a cheateket. Természetesen a tisztességes játékosok kárára.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×