Néha egy-egy csaló annyira amatőr, hogy képes stream közben is csalni. Ilyenkor néha előkerül a szoftver is, így teljes a lebukás. Akkor miért kell tagadni?

Úgy tűnik, hogy a csalók nem ismernek határt. Még arra is képesek, hogy élő adásban csaljanak, és erre nem ez az első példa. Most az ismert Call of Duty profi játékos és streamer, Tom ’Tommey’ Trewen leplezett le egy igen egyértelmű Warzone csalót, aki élő adásban csalta le egy meccset.

Noha nemrégiben kiderült, hogy az Activision valóban elkezdett foglalkozni a Call of Duty csalásokat forgalmazó webhelyek megszüntetésével, egyes játékosok még mindig szívesen alkalmazzák a szoftvereket.

A Warzone egyik játékosa most élő adásban bukott le, köszönhetően az ismert streamernek.

Mi is történt?

Szeptember 5-én egy 2v2 Warzone CMG bajnokság során, Tommey és csapattársa, Almxnd a negyeddöntőben egy olyan játékossal került szembe, akit a nézők csalással vádoltak.

Mingostyle már csak azért is gyanús lett a résztvevőknek, mert 5,2-es K/D aránnyal rendelkezett. Ezután jött csak a meglepetés. Miután megnézte, hogy a játékos hogyan játszik, Tommey megkérte, hogy streamelje a képernyőjét is a játék alatt.

Mingostyle a kérésnek megfelelően a kamerát a monitor felé fordította, azonban nem sokkal a mérkőzés kezdete előtt egy szürke ablak jelent meg, ami pont úgy néz ki, mint egy népszerű cheat alkalmazás. Tommey nézői persze résen voltak, és értesítették őt arról, amit láttak.

 

Mingostyle érdekes módon még ekkor is tagadta a vádakat. Azt mondta, hogy csupán egy képet mutatott a csalásokról, hogy becsapja a nézőket. Később persze egyfajta vita alakult ki köztük, sőt Tommey megnézte a stream felvételeit, rámutatva a player érvelésének hibáira.

Mondtam, hogy a csalók hülyék, mint a s***” – mondta Tommey.

Annak ellenére, hogy Mingostyle állítása szerint ártatlan, a bajnokság szervezői véglegesen bannolták a játékost a honlapról, utolsó ellenfeleiket pedig a helyükre rakta a bajnokságban. Nem világos azonban, hogy a játékon belül kapott-e eltiltást.

A csalás egyébként nem gyengítette meg Tommey duóját, hiszen lenyűgözően játszottak, és meg is nyerték a Warzone 2v2 versenyt.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×