Adatbázis: nincs. Demo: nincs. Nem baj, legalább már tudjuk, hogy az új gólörömök, milyen gombkombinációkkal hívhatóak elő.

A FIFA21 több dolog miatt is érdekes lesz. Egyrészt idén nem szeptember végén, hanem október elején kezdődhetjük meg új FUT karrierünket. Másrészt ebben az évben nem adnak ki demó verziót a FIFA-ból. Ez annyira nem is baj, mert általában a demók csak tört részét mutatják meg a játéknak, és így a sok idegeskedés helyett maradhat a várakozás. A mai bejelentésben viszont a legújabb gólörömöket leplezték le.

Igen, most már az EA külön eseményt csinál az új gólörömöknek. A videóban a különböző gombkombinációkat is megmutatják, hogy mesterei lehessünk a legújabb ünnepléseknek.

 

Ezt az elképesztő videót, már napokkal ezelőtt beharangozták, hogy biztosak legyenek abban, hogy nem maradunk le róla. Én reménykedtem, hogy legalább valami plusz tartalommal megspékelik a bemutatót, de nem. Ez a videó tényleg arról szólt, hogy megmutassák a legújabb gólörömöket.

A FIFA21-ben mutathatunk A-betűt, felvehetünk álarcot, meditálhatunk, sírhatunk, selfiezhetünk, és még sok minden mást is csinálhatunk, ünneplés gyanánt.

Na és ti mivel fogjátok felhúzni az ellenfelet?

×