A tévé mellett elkél némi hely is hamarosan.

Amióta a Sony bemutatta a PS5 végleges dizájnját, azóta poénkodnak vele az emberek. A legtöbben csak routernek csúfolták, de egy biztos: nem fogja senki összekeverni az otthoni routerünkkel, ugyanis legalább 3-szor akkora lesz élőben, mint hittük. Erről a Tajvan Nemzeti Kommunikációs Bizottsága rántotta le a leplet, akik PDF formátumban dokumentálták a beküldött konzolt, ennek örömére pedig kiderült, hogy mégis valójában mekkora az új PlayStation.

Úgy bizony, a fentebbi képen a konzol elejét láthatjuk, ami a kecsesség legapróbb  jelét sem mutatja, tekintve hogy leginkább egy jól megpakolt uzsonnás táska méretével vetekszik a gép vastagsága. A rossz hír, hogy a többi oldaláról sem épp finom és kecses a gép:

Ha nem csal a szemünk, a következőképp alakul a PS5 mérete: 390mm x 260mm x 104mm. Csak hogy kontextusba helyezzük a méreteket, ezekkel a specifikációkkal a PS5 a legnagyobb konzol a Sony történelmében, de még a nagynak hitt Xbox Series X-et is lenyomja. Kíváncsian várjuk már, hogy mire lesz képes a Sony új, 500 dolláros üdvöskéje.

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×