A Marvel’s Avengers fejlesztői a legújabb Patch-Notes kapcsán megemlítették, hogy több mint 1000 problémával foglalkoztak, mely gondot okozott a játékban.

Már egy ideje mindenkinek lehetősége van a legújabb Bosszúállók játékot pörgetni, a reakciók, vélemények viszont igen vegyesek. Néhányan egész egyszerűen unalmasnak találják, mások jól elvannak vele. Abban viszont talán mindenki egyetért, hogy a játékkal vannak problémák, hiszen számos hiba nehezítette a játékmenetet.

A Crystal Dynamics számos hibával foglalkozott az utóbbi időben. Több mint ezerrel.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a megjelenéskor a Marvel’s Avengers valóban számtalan hibát tartalmazott. Persze ezek közül nem mindegyik volt óriási, de azért voltak látványosak is. Most kiderült, hogy a fejlesztők a legutóbbi frissítésben több mint ezer ilyen problémát javítottak. Mivel a következő DLC előtt meg kell oldaniuk ezeket a hibákat, nem véletlen, hogy a Crystal Dynamics ilyen komoly hangsúlyt fektet rá.

„A V1.3.0 az eddigi legnagyobb javításunk, amiben több mint 1000 problémával foglalkoztunk, beleértve az általános fejlesztéseket. Nagyon köszönjük a visszajelzéseket és a jelentéseket” – írták a fejlesztők a Twitteren.

Ha megnézzük a Patch-Notes leírást, ugyan nincs minden javítás listázva, de az jól látható, hogy számtalan fontos kérdéssel foglalkoztak. Többek között megoldották a karakterek elakadásait, a végtelen betöltő-képernyő hibáját, illetve több harci elemet, animációt, vagy épp a jutalom-rendszer problémáit.

Talán a folyamatos hibajavítások után egyre jobb játékot kapunk. Érdemes még egy próbát tenni vele, ha már letetted.

Apropó, a tesztünket olvastad már?

Hogy bírja ez majd évekig? – Marvel’s Avengers teszt

×