Az Amazon arra figyelmeztet, hogy a PS5 előrendelések nem biztos, hogy házhoz érnek a konzol hivatalos megjelenési napján.

A napokban a Sony végre lerántotta a leplet a PS5 áráról és megjelenési dátumáról, nem sokkal később pedig egy-egy oldalon elindult az előrendelés is, sok helyen előzetes figyelmeztetés nélkül. Így szépen gyűrűzött a káosz és a botrány, ugyanis sokan nem tudtak előrendelni, vagy épp rendszerhiba miatt befejezni a rendelést. A felháborodás óriási volt, a gondoknak pedig úgy tűnik, nincs vége.

Kép: PS5

Az Amazon most e-mailben azt írta a PS5 előrendelőinek, hogy nem biztos, hogy az új konzolokat le tudják szállítani a megjelenés napjára.

Talán mondani sem kell, hogy hogy érezhetik magukat most az Amazon előrendelői. Az Amazon szerint ennek oka az óriási kereslet. Ez vagy azt jelenti, hogy az Amazon több megrendelést vett fel, mint kellett volna, vagy hogy a vártnál kevesebb PS5-öt fognak kapni. Persze azt hozzátették, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy a PS5-öt mindenki időben megkapja, garantálni viszont nem tudják. Sajnos az nem derült ki, hogy ha késik a megrendelés, akkor mennyit.

Sajnos tehát úgy fest, hogy az Amazon szerencsés előrendelői talán később jutnak a készülékhez, mint az, aki aznap besétál egy boltba. Természetesen a PS5 előrendelők most dönthetnek úgy, hogy lemondják a rendelést, ám ez necces döntés lehet, mivel nagyon kevesen tudtak előrendelni. Aki tehát előrendelt, a szerencsés kevesek egyike.

https://www.youtube.com/watch?v=Cj6AUuRs1A4

 

Valószínűleg egyébként minden üzlet gondban lesz az előrendeléssel. Előfordulhat, hogy még a boltok sem kapják meg időben a konzolokat, mivel a koronavírus miatt minden szállítás igen bizonytalan.

Nálunk hivatalosan november 19-én jelenik meg a PlayStation 5. Reméljük, akkor mindenki kézhez kapja, és a boltok polcain is lesz belőle bőven.

Ezt láttad már?

Leleplezték: Ennyibe fog kerülni a PlayStation 5 Magyarországon

×