Tegnap az Activision a PlayStation 5 bemutató alkalmával váratlanul bejelentette, hogy a PS4 játékosok a hétvégén kipróbálhatják a Cold War-t.

Azt már régóta tudjuk, hogy idén novemberben végre új Call of Duty játékot kapunk, amit az előrendelők már október elején kipróbálhatnak a nyílt béta időszak alkalmával. Ahogy arról már beszámoltunk, akkor a PS4 játékosok egy héttel korábban játszhatnak. Mint kiderült, nem ez az egyetlen alkalom, hogy a PS4 tulajdonosok előnyhöz jutnak.

Tegnap a PS5 bemutatón bejelentették az Open Alpha időszakot, mely a hétvégén zajlik, csak PS4-en.

Mikor?

Az Open Alpha szeptember 18 és szeptember 20 között lesz elérhető, kizárólag PS4-en. Fontos, hogy ehhez nem kell előrendelni a játékot, bárki kipróbálhatja, aki rendelkezik PS4-gyel. Még PS+ előfizetésre sincs szükség.

A PS4 felhasználók a multiplayerből is ízelítőt kapnak. Kipróbálható lesz több játékmód, map, valamint a Create-a-Class és a Scorestreak rendszer is valamilyen szinten bemutatkozik.

Hogyan játszhatok?

A Cold War Open Alpha már ma, azaz szeptember 17-én tölthető, szeptember 18-án, magyar idő szerint este 7 órától pedig már játszható. A lehetőség szeptember 20-ig, magyar idő szerint este 7 óráig él. Összesen 25 gigát kell letölteni.

https://www.youtube.com/watch?v=g8vWEitGbJA

 

Az alpha lehetőség célja az is, hogy a játékosok visszajelzést adjanak a címről, hogy ha valami nagyon nem stimmel, azt még javítani tudják a megjelenésig. Xbox One és PC esetében nem lesz Open Alpha, ők majd az Open Betát élvezhetik októberben. Persze csak az előrendelők.

Ekkor lesz az Open Beta:

Éljenek a Black Ops Cold War előrendelők – Így csatlakozhatsz a bétához

×