Végre megérkezik a v14.10-es Fortnite frissítés, ami egy nagyobb területet és némi játékmenetbeli változást is hoz a híres Battle Royale világába.

A Marvel filmes univerzumának köszönhetően a világ egyik legkedveltebb képregényes hőse lett Tony Stark. A dúsgazdag, ámde hihetetlenül eszes karakter stílusa egy pillanat alatt elvarázsolta a közönséget. Nem csoda hát, hogy az Epic Games is úgy döntött, ő lesz az aktuális szezon „fődíja”.

A Tier 100 környékén megszerezhető és kimaxolható hős viszont kicsivel korábban nyomja rá a pecsétjét a Battle Royale szigetre. Az új frissítéssel ugyanis egy teljesen új POI,

a Stark Industries is megjelenik a pályán.

Ezt az új területet volt hivatott előidézni a sok Stark Beacon, amik már egy ideje meglehetősen aktívan dolgoztak a szigeten.

Emellett, ha lehet hinni a leakeknek, akkor már most elkezdi bővíteni a szupererő-tárat az Epic és a Marvel. Thor és Iron Man is megkapja a maga speciális képességét, amit a szerencsés játékosok harc közben is alkalmazhatnak majd.

S ha már a szupererőről beszélünk, érkezik egy új LTM is a játékba, amiknek a középpontjába éppen a Marvel karakterek képességeit helyezik majd. Korábban összegyűjtöttük az összes várható erőt, erről itt olvashattok részletesebben.

A frissítés ma délelőtt (szeptember 10.) 10 órától lesz tölthető.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×