Ideiglenesen felfüggesztette a Riot Games Oment, mert képes volt átcsúszni a Map Barrieren. Először a fejlesztők sem tudták, hol lehet a hiba.

Érdekes helyzet alakult ki a legutóbbi frissítés után. A VALORANT-ban egyre többször tapasztalták azt a játékosok, hogy szinte azonnal hátba támadta őket egy Omen a körök elején. Erre pedig ott van a Map Barrier, ami pontosan ezt hivatott megakadályozni. A Riot Games egyből arra gondolt, hogy a fal hibásodott meg, így azonnal elkezdték kutatni a problémát. A gond csak az, hogy nem jártak sikerrel, a bugot pedig egyre többen kezdték alkalmazni.

Omen Barrier Breach Glitch On All Maps
byu/CRZYalphawafflez inVALORANT

Végül kiderült, hogy már a kezdetektől fogva rossz volt a fókusz. Minden egyes Barrier átlépős videóban Omen volt a kulcs, így megnézték, hogy az ügynökkel lehet-e baj. Itt derült ki, hogy bizony a pályákkal semmi probléma nincs, Omen viszont annál inkább hibás.

Meg is érkezett a hivatalos bejelentés a VALORANT Twitterén keresztül. A pályahibának hitt bug alanya Omen, akit így a javítás megjelenéséig felfüggesztettek a fejlesztők. Azt ígérték, hogy legkorábban holnapra (szeptember 4.) javítják a hibát, ám addig az Omen maineknek új karakterek után kell nézniük.

Sajnos mostanában elég sűrűn fordulnak elő hibák a VALORANT-tal kapcsolatban, reméljük, hogy szépen lassan átverekedjük magunkat ezen a kellemetlen időszakon és utána minden a helyére áll.

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×