Szomorú nap ez a Sage mainek számára.

Amerikában már meg is érkezett a Valorant 1.07-es frissítése, ami nálunk még egyelőre várat magára, de remélhetőleg ide is hamarosan megérkezik a csomag. Sokan viszont biztosan nem fognak örülni, többek között a Sage mainek szomorkodhatnak, Sage ugyanis óriási nerfet kapott.

Sage

Gyakorlatilag minden képességét nerfelték. Mostantól maximum 60 HP-t képes visszatölteni a gyógyítással. Ráadásul amikor a Sage önmagát healeli, 5 másodperc helyett 10 másodpercet kell várni, amíg teljesen feltölti a 60 HP-t. A Slow orb is 30%-kal kevesebb területet fed el, és a fala erejét is alaposan visszavették. Amikor leteszi a Barrier Orbot, alapvetően 400 HP-vel rendelkezik a fal, 3 másodperc után éri el a 800 HP-s eredeti állapotát. Ennek megfelelően pisztollyal is könnyen szét lehet majd lőni egy offenzíva esetén, tehát a rush lezárására már egyszerűen nem alkalmas a megújult fal. Apró fájdalomdíj, hogy 400 helyett immáron 300 kreditért megvásárolható.

Killjoy

A Nanoswarm már nem olyan hatásos, ugyanis van egy kis késleltetés a bekapcsolása és a sebzése között, illetve jobban is látható a földön az ellenfelek számára, így könnyebben szétlőhető. A turett viszont kapott egy kis buffot: egyrészt Sova nyila mostantól nem jelzi, illetve a löveg gyorsabban reagál, amennyiben valaki ugyanarról a helyről néz ki ismételten.

Viper

Viper mostantól még jobb választás, ugyanis a Toxic Screent, más néven a Viper falát immáron a kör kezdete előtt lerakhatjuk. A Viper füst mostantól nem sebzi a csapattársakat.

Breach

A flasheinek száma 2-ről 3-ra nőtt, ezzel együtt a flash utáni delay 0,6 másodpercről 0,5 másodpercre csökkent. Az ultija gyorsabban végigpusztít a pályán, amit ha egy ellenfél mostantól elszenved, utána nem fog tudni belenézni a távcsövébe.

Fegyverek

A shotgunokat kivétel nélkül gyengítették. Kisebb aimpunch-csal jár, de mellette a Shorty kapta a legnagyobb gyengítést, 9 méterről 7 méterre csökkentették az első számú hatótávolságát és fejre a 3-szoros szorzó helyett csupán kétszeres áll rendelkezésünkre.

A Judge drágult, viszont a Vandal egy kellemes buffot kapott. Némileg magasabb lett (9,25 ->9,75) a tűzgyorsasága, továbbá a sebzését is felemelték 39-ről 40-re.

Továbbá megkaptuk az inkognitó módot,  aminek segítségével elrejthetjük nevünket a többi játékos elől. A funkció használatakor a többiek csak a karakterünk nevét látják a sajátunk helyett és a tabellán is ez jelenik meg természetesen.

A frissítésben található újdonságokat az alábbi videóban összegezték:

 

A teljes leírást erre találjátok.

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×