Hatalmasat trollkodott a Manchester City. Többen azt hitték, hogy a Fall Guys-on keresztül jelentik be Messi érkezését, majd hirtelen beütött a valóság.

Rendesen megtréfálta a futball szerelmeseit a Manchester City. A futball klub hivatalos Twittere a tegnapi nap egy sejtelmes üzenetet posztolt, amit végül sokaknak sikerült félreérteniük.

 

Az eredeti tweetben a megfogalmazás és az emojik használata is igencsak félrevezető volt, főleg most, hogy a futball piac teljesen a feje tetejére állt. Lionel Messi, a futballtörténelem egyik legjobb játékosa ugyanis a napokban bejelentette, hogy el kívánja hagyni otthonát, Barcelonát. Ha pedig egy ilyen kaliberű játékos menni készül, bizony mindenki tárt karokkal kezdi várni. Természetesen több gazdagabb csapat is szóba jött, többek között a Manchester City is, akiknek a bookmakerek szerint relatíve nagy esélyük van az argentin szerződtetésére.

A poszthoz írt szövegben a „földöntúli” kifejezés és a kecske (angolul: goat; focis kontextusban: GOAT, vagyis Greatest of All Time, a világ valaha volt legjobbja) emoji is felbukkant, s a Messi-pletykákkal egy időben ez csak egyet jelenthetett: Lionel Messi a Manchester City-ben folytatja.

A bejelentés viszont sokak kedvét lelombozhatta, ugyanis igazából a Manchester City Esportnak volt bejelenteni valója. Az angol klub ugyanis egy partnerségnek köszönhetően saját Fall Guys skint kapott a játékban, ami egyébként a Moonchester nevet viseli.

 

Maga a bejelentés csupán pár perce történt, de máris több ezren ébredtek rá, hogy megvezette őket szeretett csapatuk. A Moonchester skin egyébként igazán aranyos lett, biztosan sokan fogják majd használni, ha megtehetik.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×