Hamarosan megérkezik a legújabb FIFA, a 21-es verzió. Ezúttal már a következő generációs konzolok is képbe kerülnek. Megnéztük, hogy mikor és mire lehet számítani.

Október 9-én piacra kerül az új FIFA verzió, egészen pontosan a 21. A fejlesztők temérdek javulást ígérnek, már csak azért is, mert ez lesz az első olyan futballjátéka a szériának, ami PS5-ön és Xbox Series X-en is meg fog jelenni. Persze a külcsín nem minden, a labdavezetés sokszínűbb lesz, valamint ezúttal a karrier módnak is több figyelmet szenteltek sokak örömére. Fejlődik és bővül az Ultimate Team is, többek között új ikonokkal, köztük Puskás Ferenccel.

Azt nem tudni, hogy milyen új promóciókkal fognak előrukkolni a fejlesztők, ahogy azt sem, hogy ez mennyire fogja befolyásolni az új FUT Events játékelem, azt viszont tudjuk, hogy az eddigi nagyobb játékbeli események körülbelül mikor érkeztek meg a korábbi verziókba.

Összeszedtük az összes nagyobb FUT eseményt és a várható megjelenési dátumaikat, érdemes őket felvinni egy naptárba és a FIFA 21 során készülni rájuk.

Team of the Week – Minden héten szerdán érkezik az új „hét csapata”. Érdemes követni, ugyanis többek között ezek alapján a lapok alapján fejődnek majd az OTW kártyák is.

Ones to Watch – S ha már megemlítettük a Ones to Watch kártyákat, érdemes röviden beszélni is róluk. Ezek a fejlődő kártyák a FIFA ciklusok legelején szoktak megjelenni, a frissen átigazolt legérdekesebb játékosok kapják ezeket a lapokat. Megjelenés: várhatóan október 9-én.

Ultimate Scream – A FIFA Halloween mindig őrületes lapokkal kecsegtet, megjelenésüket október 23 környékére várjuk.

Road to the Final – Amikor élesedik a Bajnokok Ligája, megérkeznek a fejlődő RTTF kártyák. Várhatóan november 6 körül.

Black Friday és Cyber Monday – Ez az első olyan időszak, amikorra érdemes felhalmozni a Coinokat, ugyanis félelmetes Lighting Roundok szoktak érkezni a két ünnep között. Várhatóan november 27-én kezdődik a menet.

Team of the Group Stage – Ha minden jól megy, december elejére mind a Bajnokok Ligája, mind pedig az Európa Liga csoportköre lezajlik. A legjobb játékosok speciális lapjai pedig december 4-e környékén jelenhetnek meg.

FUTMAS – A karácsonyt a FIFA játékosok is ünneplik, ráadásul nem is akármilyen módon. Spéci paklik, Lightning Roundok és kártyák várják majd az érdeklődőket. Várhatóan december 11-től.

Team of the Year – Az hivatalos, hogy 2020-ban nem avatnak aranylabdás játékost. Innentől kezdve az is kérdéses, hogy lesz-e hivatalos Team of the Year csapat. Ha lesz, akkor január 8-a környékén várható.

Future Stars – Az igazán nagy fiatal reménységek a Future Stars promó keretein belül kapják meg az őrületes kártyáikat. Többnyire a TOTY időszak második felében veszik át a stafétát a fiatalok, eszerint várhatóan január 15-től.

Headliners – Az addig domináló futballgépezetek megkapják a Ones to Watch-ra hajazó dinamikusan fejlődő kártyáikat. Idén ezt is januárban ejtette meg az EA Sports, így valószínűleg jövőre is így lesz, valamikor 29-e környékén.

Winter Refresh – Az EA nem mindenki valós értékeit találja el nyáron, amikor beállítják az új verzió adatait. Télen korrigálni szoktak, ez a Winter Refresh. Nagy valószínűséggel február 12-e környékén.

Shapeshifters – Ismét egy érdekes promóció, ami a játék legjobbjait célozza. A top játékosok új pozícióban tündökölnek a Shapeshiftersnek köszönhetően, valószínűleg február 19-től.

FUT Birthday – Speciális pakkok és érdekes weak foot és skill move fejlesztések érkeznek az Ultimate Team születésnapja alkalmából. Március 19-én várható a megjelenés.

Team of the Season – Ekkor érkezünk a csúcsra. A bajnokságok legjobbjait masszív buffal időszakosan visszacsomagolja a pakkokba az EA Sports. Itt őrülnek meg teljesen a játékosok és hagyják ott a Fifát a legtöbben a következő verzióig. Legkorábban április 23-án érkezhet meg a promó.

Euro 2021 – Ha a koronavírus is úgy akarja, akkor jövőre már megrendezik az eredetileg idén esedékes Európa-bajnokságot. Speciális lapok, csomagok és különféle játékbeli események várnak majd ránk. Várhatóan június 11-től.

FUTTIES/ Summer Heat/ Festival of FUT – A nyarat és az aktuális FIFA ciklust mindig egy fesztiváli hangulattal zárjuk. Itt több promó is szóba jöhet, valamint az sem lepne meg minket, ha valami teljesen újjal is bepróbálkozna a kiadó és a fejlesztőcsapat. Egy biztos, legkorábban július 16-tól számíthatunk rájuk.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×