Nehéz idők járnak a rantvideósokra.

Akik követik Pokimane munkásságát, azok biztosan emlékeznek még a streamer „fiúbarát drámájára”, amit történetesen egy Leafy névre hallgató youtuber indított el. A népszerű rantvideósnak állítólag bizonyítéka volt arra, hogy Pokimane-nek barátja van, persze ezeket a bizonyítékokat azóta sem láthattuk (milyen érdekes, ugye?).

A videóval viszont igazi lavinát indított el. Egyrészt Pokimane fanjai megrohamozták a komment szekciót, amit a youtuber olyan szinten kihasznált, hogy gyakorlatilag futószalagon gyártotta a Pokimane-ről szóló tartalmakat, mémelte a fanjait (főleg a tier 3 subokat),

viszont ez már immáron a múlté, ugyanis Leafy csatornáját a napokban törölte a YouTube.

https://twitter.com/JohnScarce/status/1296976558066892800

A YouTube nem csupán a fő, hanem a mellékcsatornáját is törölte, azaz teljesen eltüntették a platformról a népszerű rantvideóst.

https://twitter.com/Leafy/status/1296920552330993664?

Az esetről nem lehet túl sokat tudni, de a tiltásnak nyilvánvalóan köze van a Pokimane videókhoz, hiszen a YouTube csak azok után csapott le, hogy Leafy rossz hírét keltette Pokimane-nek, illetve számtalan alkalommal kifigurázta őt és a nézőtáborát.

Az eset után Pokimane-t kezdték el bombázni levelekkel, sokak szerint ugyanis ő áll a tiltás hátterében, elvégre a rantvideós folyamatosan őt célozta az utóbbi hetekben, viszont a streamer állítása szerint semmit sem tud. Csak azért szólalt meg, mert a „hallgatás beleegyezés”, legalábbis sokak szerint, ezért jobbnak látta, ha tisztázza: nincs köze a kitiltáshoz.

Ezt láttad már?

5 népszerű női streamer, akit lekaptak smink nélkül

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×