A népszerű streamer szerint egyre unalmasabbá válnak a videojátékok marketing kampányai. Vajon mivel lehetne feldobni a ismétlődő megoldásokat?

A népszerű streamer és tartalomgyártó Dr Disrespect augusztus 7-én tért vissza, miután exkluzív szerződést kötött a YouTube platformjával. A doki játékára 520 ezer ember volt kíváncsi. A nagy belépőt még külön az is megspékelte, hogy a YouTube legnagyobb alakjával, PewDiePie kíséretében nyomott le néhány Fall Guys menetet.

A játék előtt azonban időt szakított a legújabb Apex Legends előzetesre is. A 38 éves streamer szerint a játékok marketingje mostanában elég repetitívre sikeredett.

„Tök mindegy, hogy videojátékokról,filmekről, vagy zenéről beszélünk, minden ugyanolyannak tűnik… Ezért akarok létrehozni egy produkciós céget, ami a következő szintre emeli ezeket „

A játékelőzetes egy ideje felültek ugyanarra a vonalra. Hiába érkezik egy új szám, vagy új grafika, a tempó és a mozdulatok nem nagyon különböznek. Az egész okfejtését az alábbi videóban 59:08-tól nézhetitek:

 

„Az embereket egy utazásra szeretném vinni! A jelenlegi piac egyik legnépszerűbb iparágáról beszélünk, a videojátékokról!”

Tartalmat előállítani biztosan tud a doki, ha csak megnézzük a belépőit, intróit és a videót láthatjuk, hogy milyen szinten gondolkozik.

Szerinted is kezdenek unalmassá válni a videojáték reklámok?

×