A Respawn végre kiadta az Apex Legends 6. évadának első előzetesét, amiből kiderül, hogy rengeteg újdonság mellett jön a Volt SMG is.

A Respawn váratlanul meglepte az Apex rajongókat azzal, hogy kiadtak egy előzetest a hamarosan induló 6. évadhoz, amit Boosted névre kereszteltek. A legújabb karakter, Rampart mellett a fejlesztők ezzel bejelentették a régóta várt fegyver, a Volt SMG érkezését.

„Sokkolóan új fegyver: Volt. Indulj csatába a legújabb energy SMG-vel” –írták.

A Titanfall rajongók számára bizonyára ismerős a fegyver, hiszen a Titanfall 2 szerves részét képezte. Az Apex adatbányászai már régóta felfedezték a rá utaló jeleket a forrásfájlok közt, csak azt nem lehetett tudni, hogy mikorra várható. Az Titanfall 2 Volt SMG-je az Apex-ben energy töltényt használ, melyet blue tracers-nek neveznek. Ezzel rendkívül hatékony közel-középtávon.

Kép: Respawn

A Volt SMG tehát csatlakozik a Havoc, a Devotion, az L-STAR és a Charge Rifle családjába, mint az ötödik fegyver ebben a kategóriában.

 

A legújabb fegyvert hamarosan bárki kipróbálhatja, a legújabb Apex Legends karakterrel együtt. A 6. évad Season 6: Boosted augusztus 18-án indul.

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×