Sajnos újabban néha előfordul, hogy egy játékos gyakorlatilag halál nélkül kerül váratlanul egy Gulag harc kellős közepébe. Mi folyik itt?

Újabb nap, újabb elképesztő Call of Duty: Warzone hiba került elő, ami megnehezíti a játékosok amúgy sem könnyű dolgát Verdanskban. Annak ellenére, hogy jelenleg a Warzone az egyik legnépszerűbb játék a videojáték-piacon, a rengeteg hiba és csaló egyre inkább frusztrálja a játékosokat.

Természetesen az Infinity Ward tisztában van a problémákkal, ám sokak szerint például a csalók esetét igen rosszul kezelik. Ha megnézzük a fejlesztők Trello tábláját, láthatjuk, hogy számtalan hiba van javítás alatt, ám mégis újabbak és újabbak bukkannak fel.

Most az a kérdés, hogy a játék miért küldi magyarázat nélkül egyenesen a Gulagba a játékosokat.

Nemrég a Redditen UnbanPod tette közzé, hogy miután simán leérkezett a pályára, egyszer csak sötét lett a kép, majd egyenesen a Gulagban találta magát. Érdekes közben, hogy kiugráskor a többi csapattárssal ellentétben emberünknek semmi pajzsa nincsen. A felvétel alapján nem igazán tűnik úgy, hogy bármi is indokolná a jelenséget.

[BUG] I began the game in gulag-mode, right off the plane! from r/CODWarzone

Természetesen arra, hogy mi is történt, a játékosok próbálnak magyarázatot találni, ám jelenleg csak annyit tudunk biztosan, hogy sajnos a hiba néha előfordul. Lehetséges, hogy a játék hibájából adódóan az maradt ki, hogy a player meghal, és a Gulagba való ugrás teljesen jogos. Sajnos egyelőre a fejlesztők reakciója nélkül nehéz megmondani, mi történt pontosan.

Te találkoztál már ezzel a hibával?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×