Nem lett sem könnyű, sem pedig olcsó a Manchester United fiatal támadójának SBC-je, cserébe viszont egy tényleg erős és agilis lapot kapunk.

A Bajnokok Ligája és az Európa Liga is újraindult, ennek megfelelően pedig az új tartalmak is elkezdtek jönni a két tornával kapcsolatban a FIFA 20-ba. Most a Manchester United ifjú támadója, Mason Greenwood kapott egy teljesen új Road to the Final lapot, mely 2 SBC teljesítése után lehet a miénk.

A 18 éves csatár valósággal berobbant a Manchester United csapatába, ennek megfelelően pedig kapott is egy 94-es lapot a FIFA 20-ba. A 93-as értékelés a futáson és 94 a lövésen már magában elég, Mason azonban a többi pontjával is elégedett lehet.

RTTF Mason Greenwood SBC csapatok

A két teljesítendő csapat a Manchester United és a Premier League squad. Ez még mindig jobb, mintha 5-6 csapatot kellene betörni, olcsónak viszont így sem nevezhető Mason RTTF lapja.

A Futbin szerint 300 és 310 ezer körül kell költenünk a két SBC-re, amennyiben semmi nem jön ki a klubból. Alább láthattok két olyan megoldást, mely még az olcsóbb megoldások közé tartozik.

Manchester United SBC:

  • Minimum 1 játékos a Manchester Unitedből
  • Minimum 84-es csapat
  • Minimum 65-ös chemistry

Premier League SBC:

  • Minimum 1 játékos a Premier League-ből
  • Minimum 84-es csapat
  • Minimum 60-as chemistry

Ha esetleg felkeltette az érdeklődéseteket Mason új RRTF lapja, nem érdemes sokat várni az elkészítéssel, a határideje ugyanis rendkívül rövid, mindössze 10-ig teljesíthető.

A Manchester United szurkolóknak mindenképp kötelező darab. Ti tervezitek kiszedni Mason új lapját?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×