Ninja visszatért korábbi platformjára, a Twitch-re. A Mixer bedőlése után szabadúszóként tengette napjait a híres videós, most viszont ismét munkába állt.

Körülbelül egy évvel ezelőtt jelentette be Ninja, hogy exkluzív szerződést kötött a Mixerrel, így elhagyja a Twitch-et. Közel 15 millió követőt hagyott hátra, s kezdett egy teljesen új karriert egy ismeretlen platformon. Nyár elején viszont bezárt a Microsoft által kezelt Mixer, így Ninja ismét szabadúszó lett.

Természetesen az volt a kérdés, hogy ezek után visszatér-e a Twitch-re, vagy a Youtube-ot, a Facebook Gaminget, vagy egy teljesen új platformot választ majd. Pár héttel a Mixer bedőlése után felbukkant Youtube-on, a követői pedig ezek után joggal gondolhatták, hogy happy enddel zárult a kálvária. Ninja új otthona a Youtube lesz.

Majd nagy meglepetésre az ottani stream-széria is megszakadt, ismét pihenőre vonult a „Fortnite királya”. Ám úgy tűnik, hogy csak a megfelelő pillanatra várt, ugyanis a v13.40-es Fortnite frissítéssel ő maga is visszatért. Egy meglepetés platformon:

Twitch-en kezdett újra streamelni.

Dr. Lupo is becsatlakozott az – újabb – első közvetítésbe, együtt vágtak bele az autókat élesítő Fortnite ciklusba. A követők azonnal rárobbantak a lehetőségre, stabilan 90 ezer néző fölött kezdett az amerikai streamer-csillag.

Megkérdőjelezhető a visszatérés, ugyanis pont a Twitch-et hagyta cserben egy vaskos szerződésért, ám úgy fest, hogy a Twitch vezetősége hajlandó volt hátat fordítani ennek. Reméljük ezúttal tényleg véglegesen kiköt valahol és nem lendül tovább pár héten belül.

Ezt olvastad már?

Kiderült, melyik gyártó videókártyái halnak meg a leghamarabb

×