Ismét kikerültek a Fortnite Battle Royale-ból a motorcsónakok. A fejlesztők azonnal kivették őket, amikor kiderült, hogy a játékosok ki tudnak velük esni a pályáról.

Végre visszaállt a rend, a hatalmas vízszőnyeg amennyire tudott leereszkedett a Fortnite szigetről. Visszakaptuk az összes komolyabb POI-t, valamint egy teljesen új is érkezett a sziget északi térségébe. Coral Castle egy stílusos helyszín lett, biztosan sokaknak elnyerte a tetszését.

Adva van tehát a kérdés, ha ismét a szárazföld dominál, mégis merre vannak a vezethető autók?

Nos, remélhetőleg a v13.40-es frissítéssel véglegesen bekerülnek a játékba. Már hetek óta élveznünk kellene a szárazföldi járművek adta mobilitást, ám sajnos a fejlesztők komoly problémákba ütköztek, így elhalasztották a megjelenést. Maradt tehát a várakozás, ami remélhetőleg a héten megszakad, ugyanis minden jel arra utal, hogy az új ciklust kedd-szerda magasságában fogja élesíteni az Epic Games.

 

Nem is jön rosszul a Patch, ugyanis a motorcsónakokat ki kellett venniük a fejlesztőknek a játékból, ismét csak a gond volt velük. A Fortnite Status tweetelte a hírt, azóta nem tudjuk a szóban forgó járműveket használni.

A legnagyobb probléma velük Coral Castle-nél lépett életbe, amikor a játékosok megpróbálták meglovagolni a vízesést. Ha ezt megpróbálták, gyakorlatilag ki tudtak esni a pályáról és a sziget alá kerülhettek.

Reméljük gyorsan tudják orvosolni a problémát a fejlesztők és a v13.40-ben megérkezik a javítás.

×