A League of Legends egyik legszórakoztatóbb speciális játékmódja a Nexus Blitz. Mostanában viszont akadtak némi gondjai a rendszernek.

Félelmetes a gamer közösség kíváncsisága. A League of Legends játékosai olyan hibára bukkantak a Nexus Blitz játékmódban, amire valószínűleg sosem bukkantam volna rá magamtól. A szóban forgó játékmód egyébként hosszú idő után tért vissza a játékba, ezúttal Spirit Blossom tematikába csomagolva. A cél itt is ugyan az, mint Summoner’s Riften, annyi különbséggel, hogy itt a játékmenetet különböző mini játékok színesítik.

Két ösvény és két jungler teljesít egymás ellen, utóbbiaknak nincs könnyű dolguk, ugyanis mindkét oldalon egy-egy gólem védelmezi a dzsungel szörnyeket a betolakodó junglerektől.

Mint kiderült a pálya szélén található ágyúkat használhatjuk arra is, hogy ellehetetlenítsük ezeket a gólemeket. Blitzcrankkel szabadon odaterelhetjük őket az ágyúkhoz, majd egy jól irányzott húzással az oszlopra erősített löveg alá szoríthatjuk őket. Innentől kezdve a gólemek képtelenek kiszabadulni és a meccs végéig ottmaradnak.

 

Nemrég Vandiril készített is egy összeállítást a Nexus Blitz összes hajmeresztő hibájáról. A videóban felbukkan a gólem-hiba is, ami összességében igencsak az oldalunkra tudja billenteni a mérleg nyelvét.

Hamarosan megjelenik a 10.15-ös frissítés, remélhetőleg a hibák zömét javítják benne.

×