Azok, akik szeretik a pajzs használatát a Warzone-ban, most jobb ha egy időre elfelejtik. Súlyos hiba lépett fel, ami életünkbe kerülhet.

Tudjuk, hogy vannak olyan játékosok, akik ki nem állhatják a Riot Shield használóit. Persze mindig lesznek olyanok is, akik viszont imádják használni, még akkor is, ha nem mindig igazságos védtelen játékosok ellen pajzzsal menni.

Azok, akik imádják a Warzone-ban a Riot Shieldet, jobb, ha óvatosnak lesznek.

Nemrég ugyanis egy olyan hiba jelent meg a játékban, ami talán nem egyedi, és tönkreteszi a pajzshasználatot.

Óvakodj a létráktól

Ha valaki mégis ragaszkodik a Riot Shield használatához, jobb ha odafigyel a létrákra. Nagy esély van ugyanis arra, hogy létramászás után a pajzs egyszerűen nem védi a játékost, még akkor sem, ha a player nézetében úgy tűnik, minden rendben van. Ahogy a mellékelt Reddit videóból is jól látszik, a két játékos nézőpontja teljesen más. Azt ellenfél szemszögéből a pajzs egyszerűen nincs a játékos előtt, így a sebzést sem nyeli el.

Riot shield bug needs sorting… from r/CODWarzone

Persze nem mondjuk, hogy először van gond a Riot Shieldel a játékban. Joe Cecot, vezető fejlesztő még júniusban reagált egy pajzzsal kapcsolatos hasonló problémára. Akkor azt mondta, már keresik a megoldást, ám úgy tűnik, semmi sem változott, sőt.

Mostanában tehát bölcs dolog lehet kerülni a Riot Shield használatát, kivéve persze, ha valódi kihívást keresünk. Egyelőre nincs hír arról, hogy mikor érkezne a javítás. Talán foglalkoznak a kérdéssel, amikor augusztus 5-én elindul a Modern Warfare és Warzone 5. évada.

Az  R700 visszatéréséről hallottál?

Az eredeti Modern Warfare népszerű mesterlövésze is visszatérhet a Season 5-ben

×