Aki tolta a Call of Duty 4 multiját, egészen biztos, hogy jól ismeri az R700-as mesterlövészt. Ha a legújabb híresztelések igazak, nemsokára viszontláthatjuk majd.

Nem csillapodik a hype a Call of Duty: Modern Warfare ötödik szezonja körül. Ezért egyaránt felelős az Infinity Ward és az adatbányászok is, akik most újabb híreket hoztak.

Call of Duty 4: Modern Warfare emlékeink…

Ugyan az egyjátékos kampányban is helyet kapott, mindenkinek a multiból lesz ismerős a következő fegyver. Az esport versenyeken készült filmek főszereplőjéről, a villámkezű játékosok legjobb barátjáról, az R700-ról beszélek.

Az R700-as mesterlövész, a Call of Duty 4 egyik legismertebb fegyvere.

Ugyan nincs sok hasonlóság a régi Modern Warfare és a 2020-as között, 1-2 tartalom azért már visszaköszönt az új epizódban. Most egy újabb ilyen érkezhet, ugyanis ma indul az ötödik szezon, ezzel együtt pedig egy halom tartalom is befut majd.

Ezek között ott lehet az R700-as mesterlövész is, ugyan arra nincs garancia, hogy tényleg jön, egyelőre csak adatbányászoktól érkezett információ.

 

Mivel a videón és a képen is látszik, hogy még nincs kész a fegyver, arra számíthatunk, hogy majd valamikor a szezon folyamán érkezik. Arra nem érdemes számítani, hogy már a kezdéskor elérhető lesz, hiszen azok a tartalmak ilyenkor már régen készen szoktak állni.

Ti megveszitek majd az új szezon Battle Pass belépőjét? Várjátok már, hogy megnyíljon a stadion?

×