A Call of Duty: Modern Warfare és Warzone a játék legújabb évadában visszatér a Shadow Company. Ezek az operátorok várhatók.

A Call of Duty: Modern Warfare 2019-ben számtalan klasszikus CoD elemet hozott vissza korábbi Modern Warfare címekből. Visszatértek a régi mapok, karakterek, operátorok, játékmódok. A CoD: Modern Warfare és Warzone következő 5. évadában egy régen látott csoport, a Shadow Company tér vissza.

A Shadow Company megjelenése azonban nem újdonság, hiszen az Infinity Ward igen jól bevezette a csoport megjelenését.

Korábban ugyanis több ismert tartalomgyártó kapott levelet a frakciótól, akik bejelentették, hogy csapattagokat toboroznak, mivel küldetést teljesítenek majd Verdanskban. Így tehát senki számára nem lehet meglepő, hogy a Shadow Company tagjai operátorként jelennek meg majd a játék 5. évadában. Sőt, valószínűleg rengeteg egyéb kozmetikai elem, valamint játékbeli kihívás is érkezik.

A Call of Duty: Modern Warfare és Warzone 5. évada augusztus 5-én indul.

 

Az előzetesben pedig végre feltűnnek a Shadow Company katonái is. A csoport tagjairól bővebben is lehet olvasni, akik elvileg nagy szerepet töltenek be a szezon során.

A magasan képzett, szakértelemmel rendelkező Shadow Company tagjai, akik operátorként jelennek meg a játékban:

  • Rozlin “Roze” Helms (korábban Jackals)
  • Velikan
  • Marcus “Lerch” Ortega (vezető)

A Shadow Company egy magán katonai egység, ami a Call of Duty: Modern Warfare 2 kampányának végén jelenik meg. Miután a csapat megérkezik Verdansk terepére, valószínűleg nem csak új történetet vezetnek be a Warzone-ba, de talán kicsit megborítják a szokásos játékmenetet is.

Te csatlakozol a Shadow Company csapatához, vagy inkább ellenük harcolsz majd?

A Call of Duty: Warzone 5. évadában visszatér a Shadow Company?

×