Egy Call of Duty streamer, TeeP rejtélyes csomagot kapott egy sakkfigurával és egy levéllel, a hírhedt Shadow Company-tól.

Egyre több hírt kapunk a Call of Duty: Modern Warfare és Warzone közelgő 5. évadának lehetséges tartalmairól. Ahogy azt az Infinity Ward korábban ígérte, valószínűleg egyre jobban kibontakozik a történet, melynek része természetesen a Warzone is. Ez alapján alakulnak majd át a dolgok a jövőben, például ami a mapot illeti.

A pletykák és szivárgások árvizében egy érdekes levél is napvilágot látott, melyet Teep-nek küldtek.

A streamer nemrég egy olyan csomagot kapott, melyet élő adásban nyitott ki. Tartalma egy sakkfigura volt, valamint egy USB meghajtó. Ezen egy érdekes üzenet látható a Shadow Company-tól, egy csapattól, mely elvileg a Modern Warfare 5. évadának része lesz.

Teep szépen felolvasta a levelet a rajongóknak, ami Kastoviából érkezett, azon belül is Verdanskból. A levelet maga Marcus Ortega küldte, a Company vezetője. A levél szerint a Shadow Company figyelemmel kíséri Teep streamjeit, és úgy döntöttek, felveszik vele a kapcsolatot.

A fekete bástyát okkal küldték.

„Mint sakkfigura, két dolgot tehetsz: frontális vagy oldalról támadás. A Black Rook (fekete bástya) nem ad a félrevezetésre. A Black Rook bruteforce-ként (brutális erő) testesül meg. Ezek vagyunk mi” – olvasható a levélben.

A levél továbbá elmagyarázza, hogy a Shadow Company-t azzal bízták meg, hogy megtisztítsa a terepet, és megcélozzon olyan csapatokat, melyeket mások nem tudnak elintézni. A bástya a jelképe ennek a csapatban és egy jegy Verdanskba, ahová meghívták Teepet.

Kép forrása: Call of Duty Wiki

Mi ez az egész?

Jogos lehet a kérdés, hogy miről is szól pontosan ez az egész? Nos, az elmúlt időszakban több hasonló levelet és egyéb információkat juttattak el számos népszerű Warzone és Modern Warfare streamerhez. És nem is ez az első alkalom, mikor hasonló történik. Májusban Captain Price videókat küldött a streamereknek, hogy megvitassák az elit csapatok összeállításának lehetőségét.

A Shadow Company egy magán katonai egység, amelyet Shepherd tábornok irányít, és ami a Call of Duty: Modern Warfare 2 kampányának végén jelenik meg.

Most ez alapján úgy tűnik, hogy a shadow Company valamilyen úton módon megérkezik Verdansk terepére, sőt harcosokat toboroz. A játékosoknak tehát fel kell készülniük arra, hogy egy elit csapat jelenik meg a jövőben a Warzone-ban.

Ez azt is jelentheti, hogy kissé átalakul a csapatdinamika a játékban, talán új játékmódokat, felszerelést kapunk, sőt ezek szerint a történet is egyre inkább kibontakozik.

Lehet, hogy a Shadow Company-nak valami köze lesz a stadionhoz is?

Megjött a harmadik előzetes is a Warzone következő szezonjához

×