Sokak nem szeretnek keresgélni Fortnite-ozás közben, viszont mindenkinek szüksége van XP-re. A türelmetlenebb játékosoknak íme egy kis segítség!

Ha szeretnénk magunknak megszerezni minden tartalmat az aktuális Battle Pass-ből, bizony érdemes ráfeküdni a heti küldetésekre. A Fortnite-ban ezekért kapjuk a legtöbb tapasztalati pontot, ami egyébként az alapja a bérlet farmolásának. Arról nem is beszélve, hogy az egyébként könnyedén megunható Battle Royale modellt is szavatossá teszik a küldetések.

Ezek a kihívások ösztönözhetnek minket ládák nyitogatására, játékosvadászatra, vagy éppen különböző helyszínekre kalauzolnak minket, ahol egy speciális cselekedetet kell végrehajtanunk. Utóbbiak lehetnek irtózatosan könnyűek, de bizony sokakat meg is tréfálhatnak. Főleg akkor, ha valami nincs rendjén a játékkal.

Ismét kaptunk lebegő gyűrűket gyűjtögetős feladatot az Epic Games-től. Ezúttal Weeping Woods területét kell átfésüljük, ám ha tudjuk, hol kell őket keresni, komoly időt spórolhatunk. Már csak azért is, mert amikor legutóbb Lazy Lake területén kellett ilyesmit csinálnunk, több platformon is felbukkant egy vizuális bug, amik láthatatlanná tették a gyűrűket. Épp ezért voltak játékosok, akik hosszú órákon át keresgéltek a bónusz tapasztalati pontért. Az aktuális feladat gyűrűit egy térképrészleten megjelöltük, erre találhatjátok őket:

És ha már gyűjtögetés, nézzük meg a másik, gombolyagfelkutatós feladat segédletét is. Ha megtaláltuk az összes gyűrűt Weeping Woods-ban, érdemes ellátogatni Catty Cornerbe, ahol szintén pár pillanat alatt juthatunk hozzá szignifikáns mennyiségű XP-hez. Fortnite Events egy rettentően rövid, alig 1 perces videóban meg is mutatja, hogy a Boss-védte területen egészen pontosan hol találhatjuk meg a három elrejtett gombolyagot. Íme a videó:

 

Valószínűleg már a legtöbben a Battle Pass második felét hajtják, így a szintek is nehezebben pörögnek. Épp ezért kulcsfontosságú az összes lehetséges feladatot teljesíteni, ráadásul a lehető leggyorsabban. Reméljük tudtunk segíteni!

Ezt olvastad már?

Így szerezheted meg ingyen az új Avengers csákányokat a Fortnite-ban

×