Újabb kollaborációval borzolja a kedélyeket az Epic Games. A Fortnite-ba ezúttal az új Avengers játék kapcsán oldhatunk fel speciális tartalmakat.

Az Epic Games már évek óta arról híres, hogy a legkomolyabb crossover eseményeket hozzák el a játékosoknak. Szinte biztos, hogy a Fortnite játékosközösségének szignifikáns részét ilyen speciális kollaborációkkal vonzották be. Az előző szezon Battle Pass csomagjába például már Marvel szuperhős is került, s ezt a jó szokást továbbgörgetvén a mostaniba Aquaman került bele. De láttunk már hivatalos Star Wars eseményt és tartalmakat is a játékban, bukkant már fel Gotham City és Batman, valamint a Bosszúállók és Thanos is felforgatták már a Fortnite világát. A Borderlands együttműködésről nem is beszélve.

Most a Square Enix új Avengers játéka kapcsán szerezhetünk magunknak exkluzív Marvel tartalmakat. A szóban forgó játék szeptemberben jelenik meg, addig viszont augusztusban több béta időszak is indul. Ha a játékosok részt vesznek ezeken, akkor lehetőséget kapnak arra, hogy teljesítsék az úgynevezett „HARM kihívásokat”. A megkapott feladatokat pedig ha teljesítik, feloldhatják maguknak a Fortnite-ba a Hulk Smasher Pickaxe-et és a Hulkbuster csákányt.

Ami viszont sokaknak nem fog tetszeni, hogy az akció csupán a konzolos játékosokat érinti. Természetesen PC-n játszó Fortnite-osok is feloldhatják maguknak a tartalmakat, ám ehhez össze kell kötniük a fiókjukat vagy egy Xbox-szal, vagy pedig egy PlayStationnel. S a kihívások teljesítésének idejére konzolon kell játszaniuk. Amint megszerezték a hőn áhított Dual Pickaxe-eket, vissza lehet térni PC-re, ahol elérhetők lesznek a tartalmak.

Ahogy említettük, a HARM kihívások feloldásához részt kell venni az új Marvel’s Avengers játék egyik teszt-időszakában. Íme az elérhető intervallumok:

  • Augusztus 7-9: PlayStation 4 Pre-Order (Előrendelői) Beta.
    • Marvel’s Avengers PlayStation 4 előrendelők vehetnek csak ezen részt.
  • Augusztus 14-16: PlayStation 4 Open Beta (Nyílt, bárki által elérhető PS teszt-időszak).
  • Augusztus 14-16: Xbox One Pre-Order (Előrendelői) Beta.
    • Marvel’s Avengers Xbox One előrendelők vehetnek csak részt rajta.
  • Augusztus 21-23: Open Beta (Nyílt béta) mind a PlayStation 4, s mind pedig az Xbox One játékosoknak.

Ahhoz, hogy a béta-teljesítményünk regisztrálva legyen, össze kell kössük a Square Enix felhasználónkat – ha nincs, előtte csinálni kell egyet – az Epic Games fiókunkkal. Ezt ezen a linken tudjátok megtenni.

A PC-s játékosoknak nem kell csüggedniük, ha nem tudják megoldani az eseményen való részvételt. Az Epic megerősítette, az Item Shopban is elérhetők lesznek az új csákányok, bár ebben az esetben természetesen V-Buck ellenében.

Ezt olvastad már?

Teljesen visszatért Sweaty Sands a Fortnite legújabb pályaváltozásában

×