A Warzone fejlesztéséért felelős Infinity Ward úgy gondolta elég, ha megkérik a játékosokat, hogy ne csaljanak. Aztán ha mégis akkor jön a ban. Haha.

Március 10-én jelent meg a mindenkinek ingyenesen elérhető Call of Duty Battle Royale, a Warzone. A megjelenés óta több tízmillió játékost vonzott be a játék, köztük rengeteg tartalomgyártót és gaming véleményvezért is.

Sajnos az elmúlt néhány hétben, 1-2 hónapban nagyon megnövekedett a csalók száma a Warzone-ban, a fejlesztők pedig látszólag semmit nem tettek ez ellen. Természetesen a közösségnek is egyre kevesebb ezzel kapcsolatban a türelme, az IW pedig csak olajat öntött a tűzre.

A fejlesztőknek egyelőre semmi hatékony védelmet nem sikerült beépíteniük a játékba…

…cserébe azzal a nagy ötlettel álltak elő, hogy megkérik a játékosokat, hogy ne csaljanak, ha pedig mégis, akkor bannolva lesznek.

Nyilvánvalóan ez azonnal kiverte a biztosítékot több kedvelt Call of Duty-hoz köthető személyiségnél is. Ők sem tudják már hova tenni, hogy több hete tartó szenvedés után ennyit sikerült publikálni.

Az egyik Call of Duty esport kommentátor és elemző már szavakat sem talált a jelenségre:

Két világbajnok Call of Duty játékos, Patrick „ACHES” Price és Jordan „JKAP” Kaplan sem haboztak sokáig mikor az Infinity Ward publikálta a fentebb olvasható írást:

A Dallas Empire sztárja, James „Clayster” Eubanks szintén nem tudott már befeszülni ettől, viccesre vette a figurát és ő is csak gúnyolódott az egészen:

Bizony ha maga az Infinity Ward kér meg, hogy hagyd abba a csalást, nincs más választás, le kell állni!

A helyzet tényleg nevetséges, hiszen egy hetek, talán hónapok óta tartó probléma ez. A játékosok valamilyen erős válaszcsapásra számítottak, erre az Infinity Ward ennyi hallgatás után erre volt csak képes. Reméljük, hogy valahol már készül az ellentámadás, vagy a Warzone is elindulhat azon a hálátlan lejtőn, amin a PUBG már egy ideje lefelé zúg.

Szerintetek mennyire problémásak a csalók a Warzone-ban? Több van, mint egy átlag BR játékban?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×