Egy őrült új Overwatch hiba folytán a Wrecking Ball egyszerűen meghekkeli a játékot, és vad kirándulásba kezd, áthatolva minden falon.

Az Overwatch-ban talán a Wrecking Ball Grapple képessége az egyik legbosszantóbb. Ugyanakkor most felbukkant egy új hiba, aminek következtében teljesen megőrül a hős, és bizonyos helyeken a labda csodákra képes. A hörcsög áthatol mindenen, amin csak lehet.

Az alábbi Reddit videón jól látszik a nyilvánvaló probléma. Amikor elindult a Grapple, ahelyett, hogy szokásos módon működne, inkább teleportálni kezd, illetve áthalad a tereptárgyakon. Valahogyan közben sebzést is kap. A legrosszabb, hogy a játékos persze nem igazán látja át, hogy mi is történik.

stalling the cart with my hook sends me thru the map from r/Overwatch

A glitch állítólag csak bizonyos pontokon fordul elő, de mivel sajnos még a replay videókat nem töltötték fel, így nem tudjuk megmondani, hogy pontosan hol. A sebzés miatt egyébként vannak, akik úgy gondolják, hogy a csak úgy néz ki, mintha a Wrecking Ball mozogna, valójában nem megy sehová. A textúra esik szét körülötte.

Ez igazából mindegy is, hiszen a jelenség mindenképpen tönkreteszi a játékmenetet, így azok számára, akiknél előfordul, bosszúságot okoz.

Remélhetőleg a fejlesztők hamarosan orvosolni fogják a hibát, addig pedig nem árt felkészülni, hogy a hős képessége néha produkál furcsaságokat.

https://www.facebook.com/groups/overwatchhun/

×