Több hónapos pletyka és spekuláció után a rajongók végre megtalálták a Call of Duty legújabb részének promóciós részleteit.

Miután az utóbbi időben számos pletyka keringett róla, végre valami kézzel foghatót is találtak a leakerek a Call of Duty: Black Ops – Cold Warral kapcsolatban. Most egy promóciós anyag szivárgott ki, melyből kiderül pár részlet.

A Doritos (chipsmárka) promóció kiszivárgott képe a ModernWarzone Twitter oldalán jelent meg, megmutatva a játék címét, illetve azt, hogy mikor is indul a promóció. Ha lehet hinni a képnek, akkor

2020. október 5-én már pontos infókat tudhatunk meg az érkező játékról.

Kép forrása: Twitter

Ha ez igaz, akkor ez összecseng az általános Black Ops megjelenésekkel, hiszen azok a májusi bejelentést követően rendszerint október környékén jelennek meg. Bár sokan azt sejtették, hogy a koronavírus-járvány miatt komoly csúszások lehetnek, ha ennek hinni lehet, akkor valóban megjelenhet a játék még 2020-ban. Persze mivel a bejelentés elmaradt, simán lehet, hogy majd jövő év elején kapunk kézzel fogható játékot, addig pedig be kell érnünk a promóciókkal.

Kép forrása: Twitter

Ami tehát a kiadás időpontját illeti, egyelőre csak találgatások vannak. Sokan a promóció alapján október végére tippelnek. Az ilyen típusú hirdetéseknek ugyanis akkor van értelme, ha játék hamarosan beszerezhető. Ha tehát októberben indul, akkor valószínűleg közel lesz a megjelenés is.

A dolgot persze megnehezíti, hogy az Activision és a Treyarch még nem adott ki semmilyen közleményt. Persze lehet, hogy ez hamarosan megváltozik, ugyanis egy bennfentes szerint augusztus 5-én nagy bejelentés várható.

Ekkor indul majd a Modern Warfare és Warzone 5. évada, amikor talán már a következő Call of Duty játékot is hivatalosan bejelentik.

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×