A Nintendo és az X Rocket partnerségében létrejött Super Mario székek annyira menők, hogy igen nehéz kibírni, hogy ne rendeljük meg azonnal.

Tudjuk, hogy a jó gamer számára nagyon fontos a jó szék, hiszen nagyon sok minden múlhat a helyet testtartáson és a kényelmen. De azért az sem árt, ha közben olyan székünk van, ami minden tekintetben egyedi és akár egy klasszikus hőst ábrázol.

Mivel a Super Mario 35. évfordulóját éljük, az utóbbi időben számos Mario tematikájú holmi látta meg a napvilágot. Volt már Super Merio LEGO, Jenga, sőt Monopoly is. Most az X Rocket mutatta be legújabb Super Mario székeit, mely Angliában és Európában lesz elérhető augusztus 1-től.

Az X Rocket két Super Mario kollekcióval állt elő.

Kép forrása: X Rocket

Az első a Video Rocker, amely a fiatalabb korosztályt célozza meg, így azokon különböző karakterek kaptak helyet: Mario, Luigi, Princess Peach, Yoshi és Bowser. A második kollekcióban az X Rocker’s 2.1 Stereo Audio Gaming Chair kapott három „egyedi” mintát.

„Idén leginkább arra van szükségünk, hogy mosolyogjunk. Senki nem csinálja ezt jobban, mint Mario és barátai” – mondta Gery Shaw, az X Rocket marketing igazgatója a sajtóközleményben.

A Nintendo persze nem az egyetlen videojáték-társaság, amely gamer széket készít. A múlt hónapban a CD Projekt Red bejelentette partnerségét a Secretlabbal egy Cyberpunk 2077 szék létrehozására.

Vajon a Super Mario széken is lehet úgy ugrálni, mint a klasszikus játékban? 

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×