Hamarosan jön a Deathmatch mód a Valorantba.

A napokban érkezett meg a Valorant 1.04-es frissítése, amiben többek között Viper kapott egy kisebb buffot. A változtatásokon túl viszont ezúttal is bekerült pár olyan kód a fájlok közé, amit egyelőre még nem aktiváltak a fejlesztők. Persze tudjuk, hogy mindez csupán idő kérdése, ennek megfelelően

már előre dörzsölhetjük a tenyerünket, ugyanis mint kiderült: érkezik a Deathmatch (DM) mód.

Az adatbányászok a fentebbi kódrészletben találták meg a Deathmatch-re utaló jeleket, többek között pedig bekerült a játékmódok közé is a DM, szóval feltehetőleg már nem kell sokat várnunk rá. Vélhetően ez is az Act II-vel fog érkezni, amikor is bemutatkozik majd az új ügynök.

Kell ez egyáltalán?

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy mégis mi értelme van ennek, ha gyakorolni akar az ember, akkor elmegy a gyakorlópályára vagy adott esetben Spike Rush-ozni. A probléma csupán azzal van, hogy amíg a gyakorlópályán a mozgó ellenfelek ellen nem igazán tudunk gyakorolni. Persze ott vannak a botok, de azért azt éles helyzetnek nem mondanám. A spike rush esetén pedig a legfőbb probléma, hogy nem választhatjuk ki a fegyverünket, így nem sokat ér, ha valaki mondjuk a Vandal skilljén szeretne faragni, de a Spike Rush-ban egy Spectrét nyom a kezébe a játék.

Mi már nagyon várjuk az új játékmódot, hiszen ezzel már sokkal könnyebb lesz a bemelegítés a ranked előtt.

Ezt láttad már?

A streamer kiment, beugrott helyette az anyuka és azonnal ellopta a show-t

 

×