A támogató anyuka fogta és beült a kamerák elé.

Ha stream nézésre kerül a sor, akkor a legtöbben a legnagyobb nevek közül válogatnak, lévén ismerik az adott streamer stílusát, plusz a nagyok általában komolyabb technikai háttérrel rendelkeznek, aminek minőségibb adást köszönhetünk. Mindezek ellenére én szívesebben nézek kis streamereket, ott ugyanis lehet, hogy nem olyan profi az adás, viszont gyakran történnek nem betervezett momentumok. Ilyen volt az is, amikor a mindössze 1700 feliratkozóval rendelkező SDSocrates elment pár percre a gép elől, helyére viszont nemsokkal később beugrott az édesanyja, akit egyszerűen nem lehetett nem szeretni.

„Hé, szia mindenki! Cathy vagyok, Sebi anyukája és csak meg szerettem volna köszönni mindannyiótoknak, hogy támogatjátok őt a streamer törekvéseiben. Ettől rendkívül izgatott és én ennek nagyon örülök.”

Noha Cathy megjegyezte azt is, hogy a fia biztosan „megöli őt”, persze nem szó szerint értve, ennek ellenére nem történt semmi hasonló, SDSocrates még csak ideges sem volt. Sőt, megdicsérte édesanyját, és elismerte, hogy nagyszerű anyuka. Igazi szívfacsaró percek voltak ezek.  A Twitch közösség pedig egyszerűen imádta a jelenetet, ennek köszönhető a több százezres nézettség is.

Innen is sok sikert kívánunk SDSocrates-nek a streamer karrierjében!

×