A League of Legends egyik legszórakoztatóbb játékmódja, a Nexu Blitz visszatért a Spirit Blossom esemény keretein belül. Bár sajnos némi hibával.

A Spirit Blossom eseménnyel visszatért a League of Legends egyik legérdekesebb játékmódja, a Nexus Blitz. Ebben a módban minden benne van, ami a szórakozáshoz kell. A hamisítatlan LoL játékmenetet a fejlesztők mini játékokkal dobták fel, amiben ha legyőzzük ellenfeleinket, buffokat szerezhetünk csapatunknak. A felgyorsított játékmenet végén ráadásul még a csapatok Nexusai is útnak erednek, hogy rátegyenek egy lapáttal a már egyébként is kaotikus helyzetre.

A gond csak az volt, hogy a játékmód MMR szűrője nem működött rendeltetésszerűen, így meglehetősen igazságtalan csapatfelosztásokat kreált a kliens. Ugyan itt nincs kőbe vésve, hogy kinek milyen rangja van, de a rendszernek tudnia kell súlyozni a játékosokat. Egy szó mint száz, kellemetlen, ha egy Challenger szintű csapat mérkőzik meg egy átlagosan Bronze brigáddal, még akkor is, ha „csak” Nexus Blitzről beszélünk.

Meddler tweetelt is a problémáról, követőinek elmondta, javítják a szóban forgó MMR problémát. A Riot Games mindig is szívügyének érezte, hogy a játékosok a lehető legjobban érezzék magukat játék közben, így a bónusz munkaórákat is  – gondoljuk mi -, szívesen beleteszik a fejlesztésbe. Ebben az esetben egy igazán szórakoztató játékmódot tettek még jobbá. Reméljük a jövőben nem kerül elő újra ez a gond.

Ezt olvastad már?

A Your Shop visszatért a League of Legends kliensekbe

×