Mielőtt ősszel a várva várt crossplay funkció megérkezik a játékba, előtte a Respawn még bevezeti az úgynevezett Clubs funkciót.

Rengeteg olyan online multiplayer játék létezik, aminek része valamilyen klán vagy guild funkció, lehetővé téve a játékosoknak, hogy egy csoporthoz csatlakozzanak, és egyfajta kláncímkét viseljenek a játékban.

Most adatbányászok szerint a Respawn egy úgynevezett Clubs funkción dolgozik.

A jól ismert Apex adatbányász, shrugtal most arra hívta fel a figyelmet, hogy az új funkció segítségével a klubtagoknak kevesebbet kell majd várni a matchmaking során.

„Úgy fest, hogy az új rendszer abban segít majd, hogy könnyebben találjunk majd csapattársakat. Ezzel, ha egyedül vagyunk, csökken a várakozás” – írja shrugtal.

A szivárgás szerint a klubok a főmenüből lesznek elérhetők, sőt saját klub chattel rendelkeznek majd. Ha minden igaz, olyan nevet adunk majd a klubnak, amit csak szeretnénk, és bárkit meghívhatunk, sőt gyorsan csapatot alakíthatunk.

 

Sajnos mivel ez egy szivárgás, nem lehet tudni, hogy mikor vezetik be Club funkciót. Lehetséges, hogy az Apex Legends 6. évadában indul. Shrugtal szerint még a crossplay megjelenése előtt várható.

Szerinted jó ötlet a Club funkció bevezetése?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×