A PUBG pletykagyár nem pihen.

Korábban több alkalommal írtunk már róla, hogy a játékosok és a streamerek egyaránt szívesen látnák a solo/duo módot a rankeden belül, amire a fejlesztők ez idáig folyamatosan hárító válaszokat adtak. Az új szezon alkalmából ismét felröppent a gondolat, méghozzá chocoTaco agyában, aki elismert tartalomgyártó a PUBG berkein belül. Erre a PUBG Corp. továbbra is nemleges választ adott, viszont ma Alex ismét bejelentkezett. Aki esetleg nem ismerné, ez a PUBG Corp. „hivatalos” szivárogtató twittere, ahol a fejlesztők maguk számolnak be az újdonságokról, elvéve ezzel a figyelmet a szivárogtatók elől.

A PUBG játékosstatisztikái 2020. júniusában / Kép: Alex, Twitter

A fejlesztők most a solo mód behozatalát fontolgatják. A probléma csupán az, hogy eleve az FPP módot is elképesztő kevesen használják a TPP-hez képest, ez jól látszik a fentebbi grafikonokon is, ahol is a bal oldali három oszlop a TPP, a jobb oldaliak pedig az FPP játékosokat fedik. Felmerül a kérdés, hogy mekkora lenne így a várakozási idő, főleg a csúcsidőszakokon kívül.

https://twitter.com/PUBG_Devs/status/1284700436960735233

 

Az igazsághoz hozzátartozik viszont, hogy sokan játszanak jelenleg squad módban olyanok, akik egyébként soloban próbálnának szerencsét. Ezzel pedig növekedhetne a solo játékosok száma, viszont ekkor a squad módban lennének érezhetően kevesebben adott esetben. Egy probléma még így is akad, ugyanis sokan játszanának duóban, ilyenkor pedig sokan inkább a solo teaminget választják a squad mód helyett, ebből akadhatnak még bonyodalmak.

Szerintetek jó ötlet a solo ranked bevezetése?

A Leet shop tele van PUBG-s cuccokkal, Te szétnéztél már?

https://leet.hu/termek/steelseries-qckpubg-erangel-edition-63807/

×