Kiszámolták, hogy melyik közlekedési mód a legmegbízhatóbb a Fortnite-ban. Kiderült, hogy egy perc alatt hány métert tehetünk meg velük.

A Fortnite Battle Royale elsődleges célja az, hogy a játékosok megszerezzék maguknak a hőn áhított Victory Royale-t. Egy idő után viszont már mindenkinek felhalmozódik egy-kettő, s lehet a következő szintre lépni. Konzisztensen a győzelemre törni, effektíven rotálni, valamint a lehető legtöbb killt felhalmozni. Az Aréna módban utóbbiak kulcsfontosságúak, s azok jutnak csak az elit szintekre, akik betéve ismerik a játékot.

A Vihar egy meglehetősen kellemetlen játékelem, ha alapvetően lassabb játékosok vagyunk. De ez nem jelenti azt, hogy nem lehet elkerülni. Ismerni kell a lehetőségeinket. Elfuthatunk előle, vagy helikopterbe is pattanhatunk, de az új szezonban akár még az úszást is választhatjuk, ugyanis a sziget nagyját még mindig víz borítja. Egy Fortnite játékos nekiült és megnézte, hogy egészen pontosan melyik a leggyorsabb módja a játékban a közlekedésnek.

Fortnite – Epic Games

Íme minden, amit tudni kell:

Futás: 333m / perc

Úszás: 600m / perc ~ Kétszerese a futásnak

Hajózás: 1200m / perc ~ Négyszerese a futásnak

Gliding: 1200m / perc ~ Négyszerese a futásnak

Futás (Paprikát használva): 500m / perc ~ Másfélszerese a futásnak

Úszás (Paprikát használva): 800m / min ~ 2.25x futás

Sokaknak feltűnhet, hogy a Choppák nincsenek a listán. Ez azért történhet, mert nem konzisztens elemei a játéknak. Sűrűn bugosak, ráadásul ritkán juthatunk hozzájuk, így kompetitív téren nem sok értelme van rájuk támaszkodni. Tény, ha rájuk bukkanunk, érdemes egybe belehuppanni, ugyanis egyértelműen a legmegbízhatóbb formái a közlekedésnek. Máskülönben a hajókban bízzunk, ugyanis statisztikailag azok a leggyorsabbak a pályán.

Arról hallottál, hogy a profi Fortnite játékosok megszavazták, hogy szerintük ki a világ legjobbja?

Profik szavazták meg minden idők legjobb Fortnite játékosát

×