Hatvan profi szavazott abban a kérdésben, hogy kit gondolnak a Fortnite közösség legjobb játékosának. Meglepő eredménnyel zárult.

A Fortnite Battle Royale 2017 szeptemberében látta meg a napvilágot. Az Epic Games akkor még a PUBG riválisaként dobta piacra a játékot, valószínűleg ők sem gondolták azt, hogy fél éven belül fordul a kocka. Márpedig fordult, ugyanis a játék harmadik szezonjával párhuzamosan berobbant a világsiker, emberek milliói kezdtek el játszani az Epic lövöldéjével. Azóta töretlen sikernek örvend a játék, s szám szerint már a 13. szezont nyüstöljük éppen.

Az évek során kialakult egy esport ágazata is a Fortnite-nak, ami számtalan kiváló tehetséget nevelt ki. A számos kisebb verseny mellett már egy világbajnokságot is megrendeztek, ami egy pillanat alatt az esport játékok történetének egyik legnézettebb eseménye lett. Egy ilyen illusztris közeg természetesen a játékosok miatt tudott kiemelkedni a tömegből.

Egészen eddig ott lebegett a levegőben a kérdés:

Vajon ki a Fortnite közösség legjobb játékosa?

Minden Fortnite-ot kedvelőnek megvannak a maga preferáltjai. Többeknek Ninja, vagy éppen Tfue a csúcs, viszont kompetitív téren egyikőjük sem rúghat labdába. Most 60 Fortnite profi válaszolt egy névvel erre az egyszerű kérdésre, a végeredmény pedig sokaknak meglepő lehet.

Leven2k szavazásának eredménye

A megkérdezett profi Fortnite játékosok 34%-a Mitr0-t tartja a világ legjobb játékosának. Második helyre a Duo világbajnok Aqua került a szavazatok 26%-val, s csupán 4%-kal lemaradva a harmadik helyre Zayt futott be. Érdekesség, hogy a Solo világbajnok Bugha csupán csak a szavazatok 1%-át kapta meg.

Ha nem ismernéd Mitr0t, íme egy összeállítás pár kiváló megmozdulásáról:

 

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×