League of Legends

Minden, amit Yone-ról tudni lehet

Korábban a Riot két új hőst igért nyári megjelenéssel. Ebből az egyik Lillia, a dzsungeles, róla itt olvashattok bővebben. A másik karakter egy maszkos idegen, egy démon, akit jobb a múltban hagyni. Így jellemezték a fejlesztők a következő hőst, akit még nem ismerünk, személyére azonban egyre több jel utal.

Yasuo a League története szerint megölte idősebbik testvérét, mikor az katonai szolgálatából kifolyólag ellene fordult. Yone körül rengeteg ideje megy a találgatás, a Riot pedig nagyon szereti a fantáziás leírásokat, szerintük Yone visszautasítja a halált.

Megjelenési dátum?

Tegnap már írtunk róla, hogy szemfüles adatbányászok a hangfájlok között már egyértelmű bizonyítékokat találtak. Ezekben Thresh és Yone lép interakcióba, a kontextust azonban még nem tudjuk.

A Riot Games a nyári nagy esemény alatt két hős érkezését ígérte, Lillia pedig már tényleg a végső stádiumban van a megjelenés előtt. Jelenleg a legvalószínűbb forgatókönyv, hogy Lillia után nem sokkal, még a 10.15-ös frissítésben megérkezik Yone is.

Képességek?

A Riot természetesen még semmilyen konkrétumot nem osztott meg Yone-nal kapcsolatban, így a képességeivel kapcsolatban csak találgatni tudunk.

A legjobb kiindulás erre a League of Runeterra, mely a Riot kártyajátéka. Az új hős itt 1 ponttal erősebb, mint fiatalabb testvére, Yasuo. Rendelkezik továbbá egy stun képességgel is, mely könnyen bejöhet a Summoner’s Rift-re is. A fejlesztők úgy jellemezték, mint egy edgy szóló lanes carry. Épp, mint Yasuo, ugye?

Könnyen elképzelhető, hogy Yone hasonló képességekkel fog rendelkezni, mint Yasuo, az azonban nem valószínű, hogy ő is akkora dominanciával tör majd be. Erre a Riot legutóbbi bejegyzéséből következtethetünk, melyben leírták, az új hősöknek hosszabb tanulási szakaszt szánnak.

Kinézetek és Splash Art

Tegnap már megírtuk nektek, hogy bizony a hangok mellett egy kinézete is kikerülhetett Yone-nak, ami csak megerősíti a 10.15-ös megjelenést. Ezen a fotón egy Spirit Blossom skinben látható a karakter.

Később a nap folyamán a karakter Splash Artja is kiszivároghatott. Ezen a fotón két karddal láthatjuk, melyből a jobb oldali vörösen izzik, Yone háta mögül pedig mintha két démon kar segítene tartani a fegyvereket.

Jelenleg ennyi információnk van Yone-ról, aki szinte biztosra vehető, hogy készül, a Riot azonban nagyon titokban kezeli őt. Nem csoda, hiszen a League egyik legnépszerűbb karakteréhez lesz szorosan köthető. Yasuo és az ő csatájuk egy izgalmas fordulat lehet a játék képében, alig várjuk a megjelenést.

Ez lehet a vége a hónapok óta tartó találgatásoknak. Szerintetek most már tényleg Yone érkezik?

LEETeszteltük

Korábbi cikkek

Bemutatkozott minden idők leglátványosabb lovecrafti horrorjátéka

Bódi Dániel 2024.04.08. - Készült már egy pár lovecrafti horror-akció-kalandjáték, de valamiért egyik sem sikerült…

3 óra telt el azóta...

Még a rettegett Renettinél is jobb lehet ez a Warzone SMG

2024.04.08. –A Warzone és Modern Warfare III harmadik közös szezonja április harmadikán vette kezdetét. A…

4 óra telt el azóta...

Az AMD tovább nyesi az árakat, ismét olcsóbb lett az egyik videokártyájuk

2024.04.08. – Januárban az Nvidia gyakorlatilag egy atombombát dobott le a videokártya-piacra. December közepe és…

4 óra telt el azóta...

Teljesen ellepték a káros botok a Counter-Strike 2 szervereit

2024.04.08. – A Counter-Strike 2 véglegesnek ítélt változata 2023 szeptemberének végén jelent meg. A Valve utólag beismerte,…

4 óra telt el azóta...

Meglepetés: 3 szuper játékot is teljesen ingyen ad a Bandai

Bódi Dániel 2024.04.08. - Nem csinált belőle túlságosan nagy felhajtást a Bandai, sőt, igazából nemhogy…

4 óra telt el azóta...

A Microsoft gyakorlatilag kinyírta a Windows 11-et átalakító programokat

2024.04.08. – A Windows 11 első, hivatalos verziója 2021 októberében jelent meg. Sokáig a Microsoft is úgy…

4 óra telt el azóta...