Tippek és akciók

Meglepetés: 3 szuper játékot is teljesen ingyen ad a Bandai


Bódi Dániel

2024.04.08. – Nem csinált belőle túlságosan nagy felhajtást a Bandai, sőt, igazából nemhogy nagyot, de semekkora feneket sem kerekített annak a három szuper játékának, melyeket most mindenkinek teljesen ingyen kínál. Különös, mert mindhárom cím teljesen friss, új megjelenés: még március 26-án kerültek fel a Steamre, de mivel egyiket sem reklámozták különösebben, annak ellenére is most bukkantam rájuk, hogy a minap még egy hosszú ingyenjáték-gyűjtést is kanyarítottam. Sebaj, mert nemcsak ingyenesen debütáltak, de állítólag azok is maradnak.

Az egyik játék a NOTTOLOT, egy robotos, hackelős logikai platformer, amiben egy kis gombrobottal, Rolly-val kell kijutnunk egy robotgyárból. Ha sok volt a mondatban a robot szó, akkor a NOTTOLOT-ot el se indítsd, mert abban még ennél is jóval több van: a robotüzemet különböző robotok őrzik-működtetik, a kis robotunkkal pedig rajtuk vehetjük át az irányítást és oldhatunk meg feladványokat. A játék elég rövid, de meglehetősen ötletes és stílusos – illetve ingyenes.

 

A másik ingyen játszható meglepően szórakoztató cím a BOOMEROAD, amiben keresztül-kasul be kell járnunk és fel kell fedeznünk egy égi romvárost. A cél, hogy egy varázsbumeráng segítségével – amivel egy becsúszható sínt idézhetünk meg – eljussunk egy igen magasan található ősi toronyba. Ez viszont nem lesz egyszerű mutatvány, mert az utunkat megannyi akadály állja, ha viszont gyorsak és ügyesek vagyunk, akkor minden ránk leselkedő veszélyen átbumerángozhatjuk magunk. Ez sem egy hosszú kaland, de cserébe roppant mód szórakoztató, hangulatos, és természetesen ingyenes.

 

Az utolsó ingyenes Bandai Namco meglepetés a DORONKO WANKO, egy meglehetősen elmebajos törpespicc szimulátor. Jól olvastad: egy törpespiccet irányítva kell mindenféle hülyeséget csinálnunk, akire igazából csak azért nem haragszanak meg, mert túlságosan cuki. Voltaképp egy lightos Goat Simulator.

A játékokat valószínűleg a rövidségük miatt rakták fel ingyen, de ez senkit se riasszon, mert tényleg remek és szórakoztató játékokról van szó. Sietni nem kell, mert free to play-ek maradnak, viszont pár óránál összesen sem vesznek el többet az életedből.

Ezt is olvasd el:

Bódi Dániel

Korábbi cikkek

Teljesen ellepték a káros botok a Counter-Strike 2 szervereit

2024.04.08. – A Counter-Strike 2 véglegesnek ítélt változata 2023 szeptemberének végén jelent meg. A Valve utólag beismerte,…

14 perc telt el azóta...

A Microsoft gyakorlatilag kinyírta a Windows 11-et átalakító programokat

2024.04.08. – A Windows 11 első, hivatalos verziója 2021 októberében jelent meg. Sokáig a Microsoft is úgy…

29 perc telt el azóta...

Ezt az értéket figyeli a legjobban a Call of Duty meccskeresője

2024.04.08. – A Warzone és Modern Warfare III 2023 legvégén olvadt egymásba. A Call of Duty fejlesztői…

44 perc telt el azóta...

⚡ Játékmenet előzetesen a Dead Cells alkotóinak új játéka ⚡

Bódi Dániel ⚡ = villámhír. Kevés szöveg, csak a lényeg, gyorsan. 2024.04.08. - Játékmenet előzetest…

1 óra telt el azóta...

Előkerült az elrabolt Twitch streamer, akiért 600 ezer dollárt követeltek

Gábor János 2024.04.08. - Hetekig tartó fogság után előkerült és újra a nyilvánosság elé állt…

3 óra telt el azóta...

Még mindig kizsigerelik az anime iparban dolgozókat Japánban

2024.04.08. - A Nippon Anime és Filmkultúra Egyesület közzé tett egy jelentést egy kérdőív eredményeiről,…

3 óra telt el azóta...