A League of Legends legújabb karaktere, Lillia már a PBE-n van, viszont az új fájlok lerántották a leplet egy másik új hősről is.

A Riot Games pár hónappal ezelőtt megerősítette, szeretnének szorosabb kapcsot kialakítani a League of Legends és a Legends of Runeterra között. Ez azt jelenti, hogy több olyan karakter is játszható lesz a LoL-ban, akik jelenleg csak a LoR-ban bukkantak fel. Természetesen ez az ötlet nagyon tetszett a játékosoknak, elvégre ezzel is csak tovább duzzad a Riot fantáziavilága.

Már tesztelhető a PBE-n a League of Legends legújabb hőse, Lillia. Képességei között visszatért az altatás effekt, ami eddig exkluzívan Zoe fegyvere volt eddig. A javarészt sebzéssel megpakolt jungler a Spirit Blossom skinekkel fog megérkezni az éles szerverekre.

 

S ha már a Spirit Blossom skineknél tartunk, érdemes megemlíteni Thresh új kinézetét. Lucian és Senna ősellensége tematikus külsőt kap, s a karakter életében először hús-vér alakot ölt. Speciális interakciókat is kapott a támogató, ami végeredményben egy új, még be nem jelentett hős érkezését jelezheti előre.

Moobeat, a Surrender@20 oldal szerkesztője Twitteren osztott meg egy képet, amiben azt bizonyítja, Thresh új szövegei egy teljesen új karakterhez kapcsolhatók. A Legends of Runeterrából ismert Yone – Yasuo fivére – ez alapján hamarosan a League of Legends-be is bekerülhet. Nem ez az első eset, amikor ilyen kontextusban beszélhetünk a karakterről.

Facebookon megjelent egy „leak-szerű” kép, aminek szivárogtatója azt állítja, Yone is Spirit Blossom skint fog kapni, ráadásul már a Splash Artja is elkészült. Íme a szóban forgó kép:

A Riot Games fejlesztői egyébként pár hete azt nyilatkozták, hogy még nyáron szeretnének élesíteni 2 új League of Legends karaktert. Nos, Lillia után adja magát Yone érkezése, reméljük igaznak bizonyulnak a pletykák, mert a fenti kép meglehetősen jól néz ki.

De addig is íme minden infó Lilliáról:

Mit tud és mikor érkezik Lillia? – mutatjuk a részleteket

×