Kellemetlen Chug Jug hibára bukkantak a Fortnite játékosok. Hab a tortán, hogy a fejlesztők már tisztában voltak vele, de még megoldás nem érkezett.

A Trello egy olyan platform, amin soron tudjuk követni egy fejlesztőcsapat munkameneteit. Az Epic Games is indított nemrég egy hivatalos Trello felületet, amin a játékosok megnézhetik, hogy egészen pontosan milyen hibák javításával foglalkoznak a fejlesztők. Meglehetősen aktív a kiadó a platformon, tényleg minden apróbb hibát felvisznek a felületre, hogy biztosan tudjuk, dolgoznak a megoldáson.

A gond csak az, hogy lassan már szinte csak a Trellón él az amerikai kiadó, egyre több hiba szökik a felszínre. Ezeket a hibákat pedig nem lehet csak úgy hotfixelni, el kell készíteni egy új játékverziót hozzájuk. Értelemszerűen, az Epic minél több problémát szeretne egyszerre orvosolni, így halmozzák a bugokat. Mindez ahhoz vezet, hogy egyidőben képes rendesen megrogyni a játék, s most éppen ilyen helyzetben vagyunk.

Kiválóan startolt a Chapter 2 harmadik szezonja, viszont sajnos nem hibátlanul. A reggeli órákban arról számoltunk be, hogy bizonyos esetekben felszívódnak a Whirlpoolok a játékban. Most pedig kiderült, hogy az Epic Games azzal is tisztában van, hogy a Chug Jugok nem működnek rendeltetésszerűen.

Anyone having an issue of not being able to pick up the chug jug?
by inFortniteCompetitive

A Fortnite Competitve fórumon jelent meg egy hibajelentés, amiben a posztoló arról számolt be, hogy nem tudja az eszköztárába pakolni a hordónyi itókát. Eleinte azt hitte az ő oldalán van probléma, ám a kommentekből kiderült, hogy többek szenvednek ugyan ezzel a problémával. Ott vált hivatalossá a bug létezése, amikor egy Epic Games fejlesztő is reagált a posztra:

„Tisztában vagyunk a bug létezésével, éppen vizsgáljuk az okát. Már a Trellóra is felvittünk egy hivatalos munkafolyamatot a szóban forgó hibáról.”

Ez alapján a leghamarabb csak a jövőhéten számíthatunk megoldásra. Ha tehát beleszaladunk a Chug Jug bugba, nem érdemes próbálkoznunk a felvételével, jobban tesszük, ha odébbállunk. Vagy, akár használhatjuk csalinak is…

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×