Egy halom új fegyverskin érkezett a VALORANT legutóbbi frissítésével. Az adatbányászoknak hála többnek már a játékbeli modelljét is láthatjuk.

Június másodikán megérkezett a VALORANT, a kompetitív FPS-ek legújabb versenylova. A kiadó nem más, mint a League of Legends-et is jegyző Riot Games. Ebből kifolyólag két dolog garantált volt: az esport szcéna, valamint a Free-to-Play modell.

Mindkettőhöz nagyon ért a Riot, a LoL hosszú évek óta az egyik legnézettebb esport a piacon, a kozmetikai mikrotranzakciók pedig tökéletesen vannak kezelve. Nincs olyan termék, ami pénzért lenne megvásárolható és előnyt adna, cserébe sokkal exkluzívabbnak érezzük tőle az élményt. Ebből adódóan kiválóan hat a vásárlókra a Riot modellje, a cég kiválóan meg is él a kozmetikai tartalmakból.

Épp ezért nem meglepő, hogy összes nagyobb frissítéssel érkeznek új fegyverskinek, amik a VALORANT esetében a játékbevételeket kívánják fedezni. Vannak olyan tartalmak, amik csupán egyetlen fegyverre készülnek, de a fejlesztők előszeretettel gyártanak csomagokat is. Az 1.02-es frissítéssel a kliensbe több új elem is érkezett, többel már a béta során találkozhattunk.

Íme az összes érkező VALORANT skin:

Asgard

Warring

Arcade

Luxury

Ronin

Reaver

Több olyan csomag is érkezett, amihez még nem redeltek a fejlesztők játékbeli modellt, csupán a kódnevüket helyezték el a megfelelő mappában a kliensen belül. Ilyen skin, vagy skincsomag lesz a „Cyberpunk„, a „Dragon„, az „Edge„, a „Fallen„, valamint a „Magepunk” is. Ezekről remélhetőleg az elkövetkező egy-két hétben láthatunk majd először játékbeli képet.

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×