Új hotfixet élesített az Infinity Ward. Szükség is volt rá, ugyanis a Modern Warfare új Battle Pass csomagja sokaknak nem működött túl jól.

Végre valahára elstartolt az új Modern Warfare szezon. A játékosok már tűkön ülve várták a negyedik szezon hozta új tartalmakat, még kisebb szerverproblémákat is okozott a túlterheltség. S ha már túlterheltségről beszélünk, ezúttal is több tíz gigányi csomaggal áldotta meg a közösséget az Infinity Ward, ami hosszútávon még mindig nagy gondokat fog jelenteni.

De semmi probléma, mert ha minden igaz már készül egy megoldás a helyzetre. A fejlesztők szeretnék, ha majd a játékosok szabadon válogathatnának a forrásfájlok között, s csupán a nekik leginkább fontos elemeit tartanák a kliensben. Azt nem tudni, hogy mikor érkezik meg ez a megoldás, tekintve, hogy lassan már 200 gigát is tud nyomni a könyvtár, reméljük hamarosan.

Egészen addig viszont a kisebb frissítésekből élünk, amiből egyet a tegnapi nap folyamán élesített is az Infinity Ward. Több kellemetlen hibát is javítottak a hotfixben, többek között egy súlyos Battle Pass bugot is.

  • Javították azt a hibát, ami Scrapyardon a pályán kívülre dobott minket.
  • Javították azt a hibát is, ami meggátolta a játékosokat abban, hogy feloldják a Battle Pass tartalmakat.
  • Javították a Warzone játékbeli eseményeinek gyakoriságát.

Jó látni, hogy komolyan veszik a játék stabilitását a fejlesztők. Ha sikerülne eltakarítani a szerverekről a csalókat, a Modern Warfare és a Warzone egy fantasztikus duót alkotna az FPS-ek kategóriájában.

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×