Minden frissítéssel érkezik egy hivatalos lista, amiben a fejlesztők közlik a legfontosabb módosításokat. Viszont ez nem jelenti azt, hogy teljesek.

Amikor megérkezik egy új Modern Warfare frissítés, érthetően a legtöbb játékos egyből ráveti magát a legfrissebb Patch Notes-ra, elvégre ezekből a jegyzetekből a legkönnyebb tájékozódni. Ám mint kiderült, nem mindent írnak bele ezekbe a hivatalos jelentésekbe a fejlesztők. Ezúttal is bőven található pár rejtett újdonság, ami ugyan szignifikánsan nem befolyásolja a játékmenetet, mégis jobb tudni róluk.

RPG Buff

Az egyik legnagyobb hír a rakétavetők sebzés-rádiuszának változtatása volt az aktuális frissítésben. A játékosok fellélegeztek, viszont az Infinity Ward kihagyott egy apróbb részletet. A rádiusz ugyan csökkent, ám a maximum sebzés nőt. Nem is kicsit, 150-ről 200-ra nőtt a sebzése.

Új kiegészítő

Ez már sokkal kevésbé fogja meghatni a játékosokat, mint az előző nem kommunikált változtatás. A Renetti kapott egy új FTAC G-X megnevezésű kiegészítőt, ami segít a fegyver visszarúgásának kontrollálásán. Ugyan néhány játékos furcsa visszajelzést tett, az ADS-en javított a kiegészítő, viszont bizonyos esetekben nem működik a visszarúgás tompítása. Könnyen lehet, hogy hotfixre lesz szükség.

Új Warzone Calling Card

Sehol sem reklámozta az új Calling Card érkezését az Infinity Ward, mégis elérhetővé vált egy. Az egyszerű stílussal megáldott kártyát a frissítés utáni első győzelmünk után kapjuk meg a gyűjteményünkbe. Nem sok, de így is nemes gesztus a fejlesztőktől.

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×